Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Javni poziv za javnu raspravu o Nacrtu izmjena i dopuna Regulacijskog plana „Bare 1“

Općinsko vijeće Čitluk na svojoj 18. sjednici donijelo je Odluku o usvajanju Prednacrta izmjena i dopuna Regulacijskog plana „Bare 1“, kojom je isti postao Nacrt te se kao takav upućuje na Javnu raspravu koja će se održati od 27.06. do 17.07.2018. godine.

Imajući u vidu opći interes i u cilju što kvalitetnije izrade plana, ovim putem obavještavaju se sve zainteresirane fizičke i pravne osobe da mogu izvršiti uvid u Nacrt izmjena i dopuna Regulacijskog plana „Bare 1“ koji će biti izložen u holu Općine Čitluk te objavljena na web stranici Općine Čitluk (citluk.ba), a svi zainteresirani informacije vezane za ovu temu mogu dobiti i u prostorijama Službe za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Općine Čitluk.

Javno izlaganje Nacrta plana održat će se 6. srpnja s početkom u 12 sati u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra Čitluk.

Za vrijeme trajanja javne rasprave, javni uvid u Plan moći će se izvršiti svakog radnog dana od 07,00 do 15,00 sati u prostorijama općine Čitluk, a u navedenom roku svi zainteresirani mogu pismeno iznijeti svoje prijedloge, primjedbe, sugestije, zahtjeve i slično, te ih dostaviti na protokolu u Centar za pružanje usluga građanima (šalter sala Općine Čitluk).

Krajnji rok za dostavljanje prijedloga, primjedbi i sl. je 17. srpnja 2018. godine. Prijedlozi, primjedbe i sugestije moraju sadržavati ime i prezime, kao i točnu adresu podnositelja, inače se neće uzeti u razmatranje.

Dokumenti:

Javni poziv za javnu raspravu o Nacrtu izmjena i dopuna Regulacijskog plana „Bare 1“

– Izmjene i dopune Regulacijskog plana „Bare 1“

Odluka o provođenju izmjena i dopuna Regulacijskog plana „Bare 1“

Telekomunikacijska infrastruktura

Elektroenergetska infrastruktura

Plan parcelacije

Promet i prometne površine

Namjena objekata

Namjena površina

Izvod UO Koncept

Izvod OU namjena objekata

Izvod iz RP Bare I 2010

WordPress Video Lightbox