Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Izaslanstvo Općine Čitluk sudjelovalo na radnom sastanku II. faze MEG projekta

Prezentacija pojedinačnih akcijskih planova svih MEG partnerskih jedinica lokalne samouprave održana je u Hotelu Hills u Sarajavu. Navedenu prezentaciju planova sudionika MEG projekta – Projekt općinskog okolišnog i ekonomskog upravljanja organizirao je UNDP BiH, a u prezentaciji i radnim sastancima sudjelovalo je izaslanstvo Općine Čitluk predvođeno načelnikom Marinom Radišićem.

Predstavnicima općina i gradova koji sudjeluju u projektu na početku prezentacije obratila se Steliana Nedera, rezidentna predstavnica UNDP u BiH.

21 općina i grad uključeni su u realizaciju druge faze MEG projekta. Uz Općinu Čitluk u drugoj fazi projekta također sudjeluju i susjedne općine i gradovi.

Cilj MEG projekta je poboljšanje općinskog/gradskog sustava upravljanja razvojem, te usluga u okolišnim i ekonomskim sektorima. Poboljšanja će rezultirati boljim uslugama za građane na lokalnoj razini, te većom odgovornošću i izgradnjom povjerenja između lokalnih vlasti, građana i gospodarstvenika. Posebna pažnja u realizaciji projekta posvetit će se poboljšanju uvjeta života ugroženih grupa stanovništva.

Foto: UNDP MEG/Sulejman Omerbašić

WordPress Video Lightbox