Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Ivanković i Kozina odličnim nastupima otvorili dvoransku sezonu

Jučer je u Zagrebu, u dvorani na Zagrebačkom velesajmu, Dvoranskim prvenstvom Hrvatske za mlađe seniore i seniorke U23, počela ovogodišnja dvoranska sezona. Na ovome prvenstvu nastupili su i atletičari i atletičarke Atletskog kluba Brotnjo i ostvarili odlične rezultate. U dvorani na Velesajmu, već na prvom ovogodišnjem natjecanju Atletski klub Brotnjo ima dva nova državna prvaka.

Marija Ivanković postala je nova-stara prvakinja Hrvatske u disciplini troskok sa rezultatom od 12.15m. Njen klupski kolega Filip Kozina, iako još mlađi junior, u dvije starije kategorije postao je također državni prvak u disciplini troskok sa novim osobnim rekordom od 13.93m – poručili su iz AK Brtonjo.

Također ovo prvenstvo je ujedno bilo i izborno natjecanje za prvenstvo Mediterana u dvorani koje se već sljedećeg vikenda održava u Miramasu (Francuska). Marija Ivanković dobila je poziv za nastup na ovome prvenstvu čime je ovaj uspjeh još veći.

– Sezona nije mogla bolje početi za naš klub i našu sredinu. Trud i upornost se na kraju isplatila i ovo je velika nagrada za nas. Svi u klubu smo jako ponosni i očekujemo jednu uspješnu sezonu – zaključili su iz AK Brtonjo na kraju priopćenja.

 

 

 

WordPress Video Lightbox