Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Futsal spektakl počinje utakmicom MNK Brotnjo – MNK Novo Vrijeme Apfel

Slavljenički malonogometni turnir povodom 10. obljetnice rada MNK Brotnjo odigrat će se predstojećeg vikenda u čitlučkog Gradskoj športskoj dvorani. 20. i 21. siječnja ljubitelji futsala moći će uživati u nastupima FC Split Tommy, MNK Novo Vrijeme Apfel, MNK Porto Tolero Ploče i domaćeg MNK Brotnjo a valja naglasiti i da će turnir imati humanitarni karakter.

Turnir će započeti u subotu, 20. siječnja utakmicom između MNK Brotnjo i MNK Novo Vrijeme Apfel. Ogled čitlučana i trećeplasirane momčadi 1. HMNL na rasporedu je u 17 sati, dok će FC Split Tommy i MNK Porto Tolero snage odmjeriti u 19 sati.

Poražene momčadi u nedjelju, 21. siječnja odigrat će utakmicu za treće mjesto s početkom u 16,30 sati, a veliko finale turnira najavljeno je za 18,30 sati.

MNK Brotnjo, povodom proslave 10. obljetnice osnutka, u Čitluku je okupio vrlo kvalitetne momčadi. Ljubitelji futsala tako će imati priliku na jednom mjestu vidjeti majstorije igrača poput Josipa Sutona, Igora Osredkara, Eduarda Farias de Souze, Lucasa Viniciusa de Brito Santane, Ive Jukića, Tihomira Novaka, Josipa Stjepanovića, Matka Krilića, ali i futsal majstora iz redova MNK Brotnjo poput Marka Grgića i Kristijana Pantića.

Cjelodnevna ulaznica za turnir prodavat će se po cijeni od 5 KM a Uprava MNK Brotnjo donijela je odluku sukladno kojoj će dio prihoda od prodaje ulaznica biti uručen humanitarnoj udruzi „Marijine ruke“ iz Međugorja.

WordPress Video Lightbox