Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Europski ADA mažoret kup u Čitluku

Mažoretkinje Općine Čitluk ovaj vikend domaćini su Europskog ADA mažoret kupa. Tako će Čitluk idućih dana biti ispunjen plesom i mažoret vještinama na najvišoj razini.

Posljednjih mjeseci organizacijski tim naporno je radio kako bi se odgovorilo svim uvjetima koje zahtjeva ovaj veliki događaj.

Velika je čast i zadovoljstvo biti domaćin ovog natjecanja i upisati se u niz gradova kao što su Ohrid, Prag, Vukovar koji su domaćini bili prethodnih godina.

U subotu u 10:30 ispred Gallery Mall-a započinje svečani defile svih sudionika koji će ići sve do Gradske sportske dvorane gdje se i održava natjecateljski dio.

Natjecanje u solo i duo izvedbama sa štapom kao rekvizitom na rasporedu je odmah u subotu nakon otvorenja, a isti dan od 16h počinje natjecanje u formacijskoj kategoriji s pomponima.

U nedjelju je na rasporedu od 11h natjecanje u solo i duo izvedbama s rekvizitom pompon, a u 16:30 u nedjelju nas očekuje natjecanje u skupinama s rekvizitom štap.

U nedjelju u 18:30 na rasporedu je najuzbudljiviji dio, proglašenje najboljih.

Uz timove iz BiH, nastupat će i mažoretkinje iz Češke, Hrvatske i Slovenije!

Mažoretkinje Općine Čitluk i Nacionalni mažoret savez zahvaljuju se Općini Čitluk i svim drugim donatorima na pomoći prilikom realizacije ovog velikog projekta. Također, posebna zahvala je upućena MZ Krehin Gradac koji dugi niz godina ustupa našim mažoretkinjama prostor za treniranje.

Pozivamo sve građane da dođu i podrže svoje sugrađanke, državne prvakinje, u borbi za nove titule – poručili su organizatori.

WordPress Video Lightbox