Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Dobro Selo i Gornji Ograđenici finalisti 19. MNL MZ općine Čitluk

Sinoć su u Krehin Gracu odigrane polufinalne utakmice „Malonogometne lige mjesnih zajednica općine Čitluk – Brotnjo 2022.“, a plasman u veliko finale izborili su Dobro Selo i Gornji Ograđenici.

Dobro Selo je odlično otvorilo polufinalnu utakmicu protiv Donjih Hamzića i došlo do dva pogotka prednosti u prvom poluvremenu. Strijelci za Dobro Selo bili su Josip Miloš i Marijan Raspudić, no Donji Hamzići su u uvodnim minutama nastavka odgovorili i pogocima Josipa Prusine i Darke Ivankovića došli do izjednačenja. Kako su nakon toga mreže mirovale petnaestak minuta odluka o prvom finalistu pala je s bijele točke, odakle su za Dobro Selo bili precizni Vedran Marić, Josip Pehar i Josip Miloš, dok je samo Josip Prusina bio siguran izvođač za Donje Hamziće.

U drugom polufinalnom ogledu Gornji Ograđenici su lakše od očekivanog nadigrali Dragićinu. Gornji Ograđenici su slavili rezultatom 7:2, a Dragićina je pružala dobar otpor u prvom poluvremenu, no u nastavku nisu mogli parirati Gornjim Ograđenicima.

Dva pogotka za Gornje Ograđenike u polufinalnoj utakmici postigao je Franjo Sušac, dok su po jedan pogodak postigli Josip Pehar, Marko Džida, Antonio Pehar, Ivan Gagro i Ante Odak. Darko Stojić, vodeći strijelac lige, postigao je jedan pogodak za Dragićinu, kao i njegov suigrač Karlo Stojić.

Dobro Selo i Gornji Ograđenici finale 19. MNL MZ općine Čitluk odigrat će u nedjelju, 14. kolovoza s početkom u 22,30 sati. Veliko finale odigrat će se na teren SC Jakerovac u Krehin Gracu, gdje će od 21,30 sati Donji Hamzići i Dragićina igrati za treće mjesto.

Momčad Dobrog Sela u finalu će pokušati osvojiti svoj četvrti naslov prvaka, a Gornji Ograđenici, kojima su dva druga mjesta dosadašnji najbolji plasman, svoj prvi naslov pobjednika MNL MZ općine Čitluk.

Rezultati polufinalnih utakmica:

Dobro Selo – Donji Hamzići 5:3 (2:2, 2:0)
1:0 Josip Miloš 9′, 2:0 Marijan Raspudić 15′, 2:1 Josip Prusina 25′, 2:2 Darko Ivanković 27′. Šesterci: 3:2 Vedran Marić, 4:2 Josip Pehar, 4:3 Josip Prusina, 5:3 Josip Miloš.

Gornji Ograđenici – Dragićina 7:2 (2:1)
1:0 Josip Pehar 7′, 2:0 Franjo Sušac 10′, 2:1 Darko Stojić 16′, 3:1 Marko Džida 24′, 4:1 Antonio Pehar 28′, 4:2 Karlo Stojić 29′, 5:2 Ivan Gagro 30′, 6:2 Franjo Sušac 35′, 7:2 Ante Odak 37′.

WordPress Video Lightbox