Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Dijelovi osam mjesnih zajednica uskoro dobivaju javnu rasvjetu

Ovih dana započeli su radovi na širenju mreže javne rasvjete na području općine Čitluk. Općina Čitluk uskoro će u o okviru projekta izgradnje i rekonstrukcije javne rasvjete postaviti javnu rasvjetu u dijelovima osam mjesnih zajednica, što je samo dio projekta za koji je Općina Čitluk krajem 2019. godine provela konkurentski postupak za dostavu ponuda i po završetku postupka odabrala najpovoljnijeg ponuditelja.

Postavljanje javne rasvjete u dijelu MZ Tepčići

Nakon provedbe navedene procedure Općina Čitluk potpisala je ugovor sa gospodarskim društvom „Projecta“ d.o.o. Mostar, a vrijednost ugovora, koji će se realizirati kroz nekoliko faza, je 500.000,00KM s rokom od dvije godine.

U prvoj fazi realizacije potpisanog ugovora radovi na širenju sustava javne rasvjete bit će obavljeni u dijelovima mjesnih zajednica: Tepčići, Krehin Gradac, Služanj, Čitluk Grad, Međugorje, Bijakovići, Donji Hamzići i Donji Veliki Ograđenik.

Postavljanje javne rasvjete u dijelu MZ Krehin Gradac

Sustav javne rasvjete u proteklom razdoblju već je izgrađen u dijelovima nekih mjesnih zajednica, a planira se graditi i u drugim mjesnim zajednicama, sve u skladu s mogućnostima i planom ulaganja u komunalnu infrastrukturu na području cijele općine Čitluk.

WordPress Video Lightbox