Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Devetnica župe Krista Kralja završava hodočašćem na uočnicu 40. obljetnice Gospinih ukazanja

Danas su, osmu nedjelju zaredom, župljani župe Krista Kralja – Čitluk hodočastili od župne crkve u Čitluku do Brda ukazanja. Devetnicu u znak zahvalnosti za sve primljene milosti povodom 40. obljetnice Gospinih ukazanja organizirali su župa Krista Kralja – Čitluk i udruga Zavjet Gospi, a nakon današnjeg hodočašća još je preostalo završno hodočašće na uočnicu, 24. lipnja.

Hodočašća na kojima se okupljalo mnoštvo vjernika iz čitlučke župe i ostalih župa predvodili su župnik župe Krista Kralja fra Miro Šego i župni vikar fra Goran Azinović. Broj hodočasnika iz nedjelje u nedjelju je rastao i hodočašća su neodoljivo podsjećala na prve dane i hodočašća u župu Međugorje iz svih dijelova Hercegovine.

Tako će zasigurno biti i u četvrtak, 24. lipnja kada iz Čitluka na hodočašće u Međugorje krenu župljani župe Krista Kralja – Čitluk, župljani iz ostalih hercegovačkih župa, ali i župa iz Dalmacije. Hodočašće na uočnicu Gospinog ukazanja započet će u 16 sati ispred župne crkve Krista Kralja, odakle će se hodočasnici zaputiti u Međugorje, gdje će po dolasku sudjelovati u večernjem molitvenom programu.

WordPress Video Lightbox