Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Danima otvorenih vrata mladima se promovira zdrav način života

Doc. dr. sc. Mate Brekalo i Darko Knezović, prvak BiH u bodybuildingu, održali su sinoć edukativna predavanja u čitlučkom fitness clubu Power Gym. Gostovanje stručnih predavača održano je u okviru projekta „Dani otvorenih vrata za mlade“, koji ima za cilj promovirati zdrav način života i zainteresiranima pružiti priliku da kroz besplatne treninge, savjetovanja s trenerom i predavanja saznaju nešto više o važnosti vježbanja za zdravlje.

U svom predavanju Mate Brekalo, sveučilišni profesor sa velikim iskustvom rada u ekipnim i individualnim sportovima, naglasak je stavio na teorijske aspekte treninga, principe i pravila treninga, ali je isto tako govorio i o osobnim iskustvima rada sa sportašima, dok je Darko Knezović održao predavanje o pravilnoj prehrani.

Knezović kao fitness instruktor i natjecatelj s višegodišnjim iskustvom na području bodybuildinga nazočnima je govorio o načinima prehrane, a budući da je i sam državni prvak BiH u svom se predavanju osvrnuo i na treninge, prehranu profesionalnih bodybuidera i aktivne tvari kojima se obogaćuje prehrana.

Dani otvorenih vrata za mlade u Power Gymu Čitluk traju od 16. do 21. prosinca. Ovaj projekt podržalo je i Federalno ministarstvo kulture i sporta a u navedenom razdoblju, uz edukativna predavanja i besplatne treninge, održat će se natjecanje u snazi.

WordPress Video Lightbox