Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Crveni križ Čitluk dobio značajnu podršku u pružanju pomoći izbjeglicama iz Ukrajine

Volonteri i profesionalci Crvenog križa neumorno rade na terenu od prvog dolaska izbjeglica iz Ukrajine u Međugorje. Kako bi što efikasnije odgovorio situaciji na terenu, Crvenom križu Čitluk danas je na korištenje uručen automobil.

Tijekom današnjeg posjeta, Namik Hodžić, glavni tajnik Crvenog križa Federacije BiH, uručio je ključeve automobila Andriji Stojiću, tajniku Crvenog križa Čitluk, a u skladu s potrebama iskazanim u ranijim razgovorima Crvenom križu Čitluk također su uručeni laptop i određena količina lijekova.

Glavni tajnik Crvenog križa FBiH i tajnik Crvenog križa općine Čitluk uz navedeno su održali sastanke s načelnikom Općine Čitluk i predstavnicima „Balkansko-američke alijanse“.

U cilju što efikasnijeg i boljeg odgovora na situaciju s izbjeglicama iz Ukrajine koje borave u Međugorju, glavni tajnik Crvenog križa Federacije BiH ponovo je posjetio Crveni križ općine Čitluk, čiji volonteri i profesionalci neumorno rade na terenu od prvog dolaska izbjeglica u Međugorje. Nakon što su tijekom prethodnih razgovora iskazane određene potrebe, danas su ovoj organizaciji uručeni laptop, automobil na korištenje i određena količina lijekova koja je bila neophodna. Glavni tajnik Crvenog križa FBiH i tajnik Crvenog križa općine Čitluk, Namik Hodžić i Andrija Stojić razgovarali su s Marinom Radišićem, načelnikom općine Čitluk, a održan je i sastanak sa predstavnicima „Balkansko američke alijanse“, koji su donirali artikle za bebe – navedeno je u objavi Crvenog križa Federacije BiH. 

Foto: Crveni križ Federacije BiH

WordPress Video Lightbox