Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Članovi Udruge Susret predblagdansko vrijeme provode u druženju s prijateljima

Djeca i mladi koje u svom radu okuplja Udruga Susret danas su dobili lijep dar. Naime, veleprodaja obuće Šoša d.o.o. Čitluk donirala je svim članovima Udruge Susret zimsku obuću marke In Kids.

Obitelj Ostojić odlučila je u predblagdansko vrijeme članove Udruge Susret razveseliti na ovaj način, a za ovakvo darivanje odlučila se kako bi djeca s posebnim potrebama imala udobnu obuću koja će istovremeno čuvati i njihovo zdravlje, za što su tijekom zimskih mjeseci jako važna suha, topla i zaštićena stopala.

Prigodno druženje tijekom kojega su urečeni darovi organizirano je u kreativnoj radionici Udruge Susret, gdje su članovi Udruge zahvalili obitelji Ostojić na lijepim darovima, te svi skupa proveli lijepo vrijeme u ugodnom druženju i razgovoru.

Članovi Udruge Susret lijepe trenutke danas su proveli i u čitlučkom područnom uredu Zavoda za zapošljavanje Hercegovačko-neretvanske županije. U prostorijama Podružnice Čitluk, članovi Udruge Susret i zaposlenici zajedno su okitili božićno drvce. Postavljanje ukrasnih kuglica i ostalih dekoracija na božićno drvce jako je razveselilo članove Udruge Susret, koji i sami izrađuju božićne dekoracije.

Nakon što su zajednički okitili božićno drvce članovi Udruge Susret i zaposlenici Podružnice zavoda za zapošljavanje nastavili su druženje i na zajedničkom ručku podijelili radost i veselje koji su karakteristični za vrijeme adventa.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1206395556174737&type=1&l=6d4103053a

WordPress Video Lightbox