Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Četvrtfinale Kupa: Najuspješniji bosanskohercegovački ženski nogometni klub stiže u Čitluk

SFK 2000 Sarajevo, najuspješnija ženska bosanskohercegovačka nogometna ekipa igrat će u četvrtfinalu Kupa protiv ŽNK Brotnjo. Četvrtfinalna utakmica odigrat će se u Čitluku 28. ožujka s početkom u 15 sati, a u ŽNK Brotnjo ističu da im je čast na Barama i u Čitluk ugostiti ekipu koja je petnaest puta uzastopno osvojila naslov prvakinja BiH, te ima četrnaest osvojenih trofeja u Kupu, a bila je i sudionik UEFA Lige Prvaka za žene.

Velika nam je čest ugostiti SFK 2000 Sarajevo, a našim igračicama je velika čast i dodatni motiv igrati protiv nekih od najboljih nogometašica na Balkanu. Pozivamo sve navijače našeg kluba i ljubitelje nogometa da dođu na četvrtfinale Kupa BiH i pogledaju naše djevojke u utakmici protiv ovako kvalitetnog protivnika – poručili su iz ŽNK Brotnjo.

SFK 2000 Sarajevo najbolja je ženska nogometna ekipa u regiji, što potvrđuje i podatak de je ovaj klub kao najbolji plasman na UEFA-inoj ljestvici zabilježio plasman na 17. mjesto, a igračice koje nastupaju ili su nastupale za SFK 2000 Sarajevo nosile su reprezentativne dresove BiH, Hrvatske i Crne Gore.

WordPress Video Lightbox