Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Ana Ostojić osvojila međunarodni kadetski šahovski turnir u Ljubuškom

U prostorijama Društvenog centra u Ljubuškom okupile su se mlade šahovske nade, njih 21 iz Ljubuškog, Čapljine, Čitluka, Širokog Brijega i Metkovića.

Turnir se igrao „švicarskim“ sustavom od sedam kola uz tempo igre od 10 minuta plus pet sekundi dodatka za svaki odigrani potez po igraču. Glavni sudac turnira bio je Alen Buntić.

Prvo mjesto osvojila je Ana Ostojić iz Šahovskog kluba Brotnjo koja je osvojila šest bodova.

Ana je završila nastup sa šest pobjeda i samo jednim porazom koji je doživjela od klupskog kolege Filipa Pehara, koji je završio na drugom mjestu sa 5,5 bodova.

Treće mjesto pripalo je igraču iz Metkovića Mihaelu Borni Bjelišu koji je osvojio 5 bodova.

Pet bodova također je osvojio domaći igrač član ŠK Kula Ljubuški Stipe Čuvalo, ali zbog dodatnih kriterija zauzeo je 4. mjesto.

Od kadeta ŠK Brotnjo još su nastupili : Mihaela Buntić (4), Šimun Enzo Buntić (3,5) i Ivan Ćorić koji je kao i Šimun osvojio 3,5 boda

Nakon završetka turnira predsjednik ŠK Kula Alen Buntić uručio je svim igračima slatke pakete i zaželio gostima sretan povratak u svoje domove. ŠK Brotnjo se ovim putem zahvaljuje domaćinima na pozivu, gostoprimstvu i odličnoj organizaciji turnira, navedeno je u priopćenju ŠK Brotnjo.

WordPress Video Lightbox