Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

OŠ fra Didaka Buntića pobjednik malonogometnog turnira

Učenici osnovnih škola s područja općine Čitluk danas su se, u sklopu programa proslave Dana općine, natjecali u košarci i malom nogometu. Snagu u košarci odmjerili su OŠ fra Didaka Buntića i OŠ Bijakovići, dok se u malom nogometu, uz dvije ranije spomenute škole, natjecala i OŠ Čerin, a u oba sporta slavili su učenici Osnovne škole fra Didaka Buntića – Čitluk.

Turnir osnovnih škola u malom nogometu već je tradicionalno u programu proslave Dana općine Čitluk, dok je povodom obilježavanja 718. obljetnice prvog pisanog spomena imena Brotnjo odigrana i košarkaška utakmica između OŠ fra Didaka Buntića i OŠ Bijakovići, u kojoj je slavila čitlučka škola.

Čitlučki osnovci osvojili su i prvo mjesto u malom nogometu i to, nakon što su odigrali neriješeno 2:2 protiv Čerina i nakon što su pobijedili Bijakoviće 3:0, te su na taj način obranili prošlogodišnji naslov prvaka.

OŠ Bijakovići je u utakmici protiv OŠ Čerin bili uspješniji i slavila 4:2 tako da su učenici OŠ Bijakovići u konačnom poretku zauzeli drugo mjesto.

Pehare i medalja učenicima osnovnih škola po završetku turnira u Gradskoj sportskoj dvorani uručili su Marin Radišić, načelnik općine Čitluk i Ante Ćorić, direktor JP Broting.

WordPress Video Lightbox