Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Otvoren 9. međunarodni košarkaši turnir „Monte Zott 2022“

U Čitluku je danas počeo dvodnevni 9. međunarodni košarkaški turnir za kadete i predkadete „Monte Zott 2022“. Organizator međunarodnog košarkaškog turnira je HKK Brotnjo, a na ovogodišnjem turnir, koji ima i humanitarni karakter, nastupit će talentirani košarkaši iz BiH, Hrvatske i Crne Gore.

Natjecanje na turniru odvija se u kategorijama za mlađe kadete i kadete, gdje će se u obje kategorije predstaviti po šest košarkaških klubova.

U dijelu turnira za mlađe kadete nastupit će: HKK Brotnjo Čitluk, HKK Zrinjski, HKK Čapljina, HKK Široki, HKK Posušje i KK Sutjeska, dok će u kadetskom dijelu turnira nastupiti: HKK Brotnjo Čitluk, HKK Ljubuški, HKK Čapljina, HKK Posušje, KK Dinamo i KK Dubrovnik.

Dobrodošlicu mladim košarkašima u Čitluk ispred organizatora turnira poželio je Mile Galić, a uz pozdravno obraćanje nazočnim mladim košarkašima i njihovim trenerima, međunarodni košarkaški turnir otvorenim je proglasio Tomislav Martinović, predsjedatelj Doma naroda Parlamenta Federacije BiH i zamjenik predsjednika Skupštine HNŽ.

HKK Brotnjo kao organizator turira u suradnji s Udrugom Susret, partnerskom organizacijom, te uz pomoć sponzora turnira organizirao je prodaju slastica čiji prihod je namijenjen za potrebe Udruge Susret.

Općina Čitluk, Federalno ministarstvo kulture i sporta te tvrtka Union foods zlatni su sponzori 9. međunarodnog košarkaškog turnira „Monte Zott 2022“.

WordPress Video Lightbox