Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Načelnik Radišić upriličio prijam za mlade šahiste

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić upriličio je danas prijam za mlade šahiste nakon njihovih najnovijih uspjeha na Prvenstvu Hrvatske, Europskom amaterskom prvenstvu i uspjeha postignutih u Prvoj šahovskoj ligi za žene Šahovskog saveza Herceg – Bosne.

Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, čestitao je danas na najnovijim uspjesima mladim šahistima Mihaeli Buntić, Ani Ostojić, Maji Ostojić i Borni Peharu, a mladi šahisti u pratnji Dragana Prskala, predsjednika ŠK Brotnjo, i Tereze Pehar zahvalili su Općini Čitluk i načelniku Radišiću na kontinuiranoj potpori.

Na današnjem prijemu mladi šahisti podijelili su s načelnikom Radišićem svoje dojmove sa najnovijih natjecanja, dok su predstavnici ŠK Brotnjo načelnika Radišića informirali o svim aktivnostima u klubu.

Podsjetimo, Borna Pehar nedavno je osvojio naslov prvaka Hrvatske u kategoriji kadeta do trinaest godina. Uz ovaj iznimni uspjeh Borna je, kao jedan od najmlađih natjecatelja, također osvojio treće mjesto na Europskom amaterskom prvenstvu održanom u Zagrebu, dok je ženska ekipa ŠK Brotnjo u sastavu Ana Ostojić, Mihaela Buntić i Maja Ostojić suvereno obranila naslov prvakinja na seniorskom Ekipnom natjecanju Prve šahovske lige za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne.

WordPress Video Lightbox