Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

46. generacija čitlučkih maturanta večeras priređuje večer za pamćenje

Maturalnom zabavom 46. generacija maturanata Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića večeras proslavlja završetak srednjoškolskog obrazovanja. Maturalna zabava održava se u Hotelu Brotnjo, a za ovu prigodu maturantice i maturanti čitlučke srednje škole zablistali su posebnim sjajem.

Maturanti su za ovu prigodu odjenuli brižno birana odijela, dok su maturantice odjenule svečane haljine i svoje stajlinge upotpunile narukvicama izrađenim u Udruzi Susret.

Uz maturante na večerašnjoj proslavi su i njihove profesorice, profesori i ostalo nastavno osoblje, kojima mogu zahvaliti za stečeno znanje tijekom nezaboravnog životnog razdoblja.

Ova maturalna zabava nije samo prilika za dobar provod i feštu, već je i prilika da se sjetite svih onih ljudi koji su bili uz vas tijekom vašeg školovanja. Svih onih koji su vas podržavali, ohrabrivali i motivirali. Vaših roditelja, prijatelja, profesora i svih ostalih koji su uložili veliki trud da biste vi danas bili ovdje. Zato, iz srca, zahvalite im se. Sve što ste prošli pokazuje vašu snagu, volju i sposobnost da se borite za ono što želite. Sada, kada završavate ovu životnu etapu, otvaraju se mnoge nove mogućnosti. Mnogi od vas će otići na fakultete, neki će krenuti u svijet rada, ali svima želim poručiti da upamtite da su vam vrata svijeta otvorena. Da ništa nije nemoguće, te da će sve ono što želite biti dostupno, ukoliko uložite dovoljno truda, discipline i volje – poručila je maturantima prof. Adela Škutor, ravnateljica SŠ dr. fra Slavka Barbarića i poželjela sreću, zdravlje te nezaboravnu maturalnu večer.

Da bi veselje maturanata bilo potpuno potrudit će se grupa Sinergija.

WordPress Video Lightbox