Općinski projekti

Četrnaest zainteresiranih ponuđača za projekt vrijedan približno 2 milijuna KM

Ispis
javna nabava U provedbi otvorenog postupka javne nabave za odabir ponuditelja za izvođenje radova za izgradnju kanalizacijskog kolektora i tlačnog kanalizacijskog cjevovoda za Međugorje i Bijakoviće Povjerenstvo za provedbu postupka javne nabave zaprimilo je 14 ponuda.
Više...
 

Predstavljen glavni projekt kružnog toka kod Pošte u Međugorju

Ispis
kružni tokSlaven Pavlović, projektant kružnog toka i Berislav Crnjac, direktor poduzeća Integra d.o.o. Mostar predstavili su danas u službenim prostorijama Općine Čitluk glavni projekt za rekonstrukciju raskrižja na križanju pravaca Tromeđa-krak za Čitluk-crkva-obilaznica u kružni tok koje je ovo konzultantsko poduzeće specijalizirano za projektiranje i nadzor u niskogradnji izradilo za Općinu Čitluk.
Više...
 

Započelo postavljanje rasvjetnih stupova u dvije čitlučke ulice

Ispis
rasvjetaU dvije čitlučke ulice, u ulici Stjepana Radića i u Broćanskoj ulici, danas je započelo postavljanje rasvjetnih stupova. Već smo ranije pisali kako se u Broćanskoj ulici izvode radovi na zamjeni dotrajalih plastičnih vodovodnih cijevi novim čeličnim cijevima od 40 bara, a danas je u istoj ulici započelo i postavljenje rasvjetnih stupova.
Više...
 

Otvoreno vanjsko igralište Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića

Ispis
otvorenjeVanjsko igralište Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića iz Čitluka danas je svečano otvoreno i blagoslovljeno u sklopu programa obilježavanja Dana općine Čitluk. Radovi na izgradnji igrališta uz „čitlučki ljepoticu“ započeli su u rujnu 2012. godine, a danas je na igralištu odigrana i prva utakmica.
Više...
 

Počela sanacija vodovoda u Broćanskoj ulici

Ispis
vodovodDjelatnici JP Broćanac d.o.o. Čitluk počeli su s radovima na sanaciji vodovoda u Broćanskoj ulici. Nakon provedenog javnog natječaja djelatnici spomenutog javnog poduzeća započeli su s radovima na zamjeni vodoopskrbnih cijevi u blizini čitlučkog groblja Podadvor, a u prvoj fazi projekta planirana je sanacija vodovoda na dionici od 750 metara.
Više...
 

Peta servisna cesta u Gospodarskoj zoni Tromeđa pred asfaltiranjem

Ispis
servisnaOpćina Čitluk 1996. godine osnovala je prvu gospodarsku zonu na području naše općine. Gospodarska zona Tromeđa od tada je jedna od uređenijih gospodarskih zona na području BiH, a ovih dana je pred završetkom i izgradnja pete servisne prometnice u ovoj gospodarskoj zoni koja je smještena uz regionalnu prometnicu Mostar-Čitluk-Ljubuški (R-424).
Više...
 

FOTO: Radovi na drugoj fazi pročistača otpadnih voda u punom jeku

Ispis

RADOVIU razdoblju od 2002. do 2008. godine prema planiranim prioritetima izgrađeni su objekti I. faze kanalizacijskog sustava naselja Čitluk, a uz objekte tehnološke linije uređaja izgrađen je niz pratećih sadržaja uređaja koji će smanjiti dodatna ulaganja prilikom gradnje II. faze, koja je započela i čiji su radovi u punom jeku.
Više...
 

Načelnik Jerkić i ministar Jović potpisali četiri ugovora u vrijednosti od 320 tisuća maraka

Ispis
ugovoriJučer su u zgradi Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Hercegovačko-neretvanske županije načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić (HDZ BiH) i resorni ministar Donko Jović (HDZ BiH) potpisali četiri ugovora o sufinanciranju radova u vodoprivredi za 2012. godinu na području naše općine u vrijednosti od 320.000,00 KM.
Više...
 

Općina Čitluk potpisala vrijedan sporazum o podršci za unaprjeđenje upravljanja čvrstim otpadom

Ispis
potpisivanjeNačelnici šest općina iz regije Neretva: Čitluk, Jablanica, Konjic, Mostar, Prozor-Rama i Stolac u utorak, 11. prosinca potpisali su u veleposlanstvu Kraljevine Švedske u Sarajevu sporazume s Pelleom Perssonom, predstavnikom Švedske međunarodne agencije za obnovu i razvoj (SIDA) o podršci za unaprjeđenje upravljanja čvrstim otpadom.
Više...
 

Općini Čitluk uručena zahvalnica za uspješnu suradnju i ostvarene rezultate u realizaciji GAP-a

Ispis
gapNakon godina svesrdnog zalaganja i pomoći općinama i građanima BiH, Projekt upravne odgovornosti (GAP) završava svoju misiju u BiH, pa je tako danas Halko Basarić, viši koordinator za reformu lokalne uprave, u ime GAP-a općini Čitluk uručio zahvalnicu za uspješnu suradnju i ostvarene rezultate u realizaciji Projekta upravne odgovornosti (GAP).
Više...
 

Radovi na izgradnji nove ceste za Međugorje napreduju dogovorenom dinamikom

Ispis
radovi Načelnik općine Čitluk Ivo Ino Jerkić obišao je jučer radove na izgradnji nove ceste od Međugorja do Potpolja. Načelnik se u društvu predsjednika MZ Međugorje Dragana Vasilja i sam uvjerio u dinamiku izvođenja radova na cesti koji se djelom financiraju iz sredstava Federalnog ministarstva prometa i veza iz GSM licenci za 2008. i 2009. godinu, a djelom iz općinskog proračuna.
Više...
 
Stranica 5 od 7

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537