MNL Brotnjo 2013

FOTO: Donja Blatnica uvjerljiva, Gornja Blatnica i Gornji Ograđenici podijelili bodove

Ispis
ligaDruga večer Malonogometne lige MZ općine Čitluk ponudila je dvije atraktivne utakmice u kojima su strijelci bili raspoloženi pa su gledatelji u Donjoj Blatnici imali priliku vidjeti 15 pogodaka. U prvoj utakmici večeri Gornja Blatnica je uspjela preokrenuti rano vodstvo Gornjih Ograđenika ali i „prosuti“ uvjerljivu prednost u posljednjim minutama susreta, tako da je utakmica završila podjelom bodova. 
Više...
 

FOTO: Počela Malonogometna liga MZ općine Čitluk „Brotnjo 2013“

Ispis
ligaJedanaesta sezona malonogometnog natjecanja momčadi MZ općine Čitluk „Brotnjo 2013“ započela je sinoć u Čerinu utakmicama prvog kola skupine A. Prve večeri natjecanja pobjede su ostvarile momčadi Dragićine, Čerina i momčad Gornji Hamzići/Čalići, a sinoć je na malonogometnom igralištu u Čerinu upriličeno i svečano otvorenje lige i blagoslov.
Više...
 

Malonogometna liga MZ počinje 1. srpnja, donosimo vam raspored natjecanja

Ispis

ligaTradicionalno natjecanje malonogometnih momčadi mjesnih zajednica općine Čitluk počinje 1. srpnja. Domaćin otvaranja jedanaestog izdanja Malonogometne lige mjesnih zajednica „Brotnjo 2013“ bit će Čerin, a u prvom kolu skupine A susresti će se Dragićina – Paoča/Vidovići (20,15 sati), Čerin – Potpolje (21,15 sati) i u posljednjoj utakmici večeri Čitluk Selo – Gornji Hamzići/Čalići (22,15 sati).

Više...
 
Stranica 4 od 4

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537