MNL Brotnjo 2013

Velika pobjeda Dragićine

Ispis

skupina aNatjecanje u Malonogometnoj ligi MZ općine Čitluk nastavljeno je sinoć u Donjim Hamzićima. Odigrane su tri utakmice skupine „A“ u kojima su slavili Potpolje i Dragićina, dok je posljednja utakmica između Čerina i Čitluk Sela završila neriješeno 2:2.

Više...
 

Služnju pobjeda bila na dohvat ruke, plavi propustili odličnu priliku

Ispis
veterani Sinoć je na malonogometnom teren SC Blizanci nastavljeno natjecanje u Malonogometnoj Ligi MZ općine Čitluk „Brotnjo 2013“, točnije odigrana su dva posljednja susreta trećeg kola. Prije utakmica skupine „D“ Malonogometne lige MZ svoju utakmicu također su odigrali veterani Blatnice i veterani iz Blizanaca i Tepčića.
Više...
 

Biletići i Međugorje uvjerljivi, Liga veterana se polako zahuktava

Ispis
mali nogomet Momčadi Biletića i Međugorja upisale su sinoć u okviru 3. kola skupine „C“ Malonogometne lige MZ općine Čitluk „Brotnjo 2013“ uvjerljive pobjede. Biletići su s 6:1 svladali momčad Donjeg Velikog Ograđenika, a u kasnijoj utakmici, na malonogometnom igralištu u Donjem Velikom Ograđeniku, istim rezultatom Međugorje je pobijedilo Vionicu.
Više...
 

MNL MZ: Susjedski ogledi pripali Krehin Gracu i Gornjoj Blatnici

Ispis

gornja blatnicaTreće kolo skupine „B“ Malonogometne lige MZ općine Čitluk „Brotnjo 2013“ obilježila su susjedska odmjeravanja snaga na malonogometnom terenu ŠC Blizanci u kojima su se sastali UMZ Blizanci/Tepčići – Krehin Gradac i Donja Blatnica – Gornja Blatnica, a u Blizancima je sinoć odigrana i utakmica Lige veterana između Dobrog Sela i Krehin Graca.

Više...
 

G. Hamzići/Čalići vodeća momčad skupine „A“ nakon tri odigrana kola

Ispis

gh čalićiMomčad Gornji Hamzići/Čalići sinoć je u Krehin Gracu upisala treću pobjedu u skupini „A“ Malonogometne lige MZ općine Čitluk „Brotnjo 2013“ iz isto toliko utakmica. Gornji Hamzići/Čalići sinoć su svladali Potpolje rezultatom 5:4, a pogodak vrijedan tri boda u posljednjoj minuti utakmice postigao je Mateo Musa.

Više...
 

Liga MZ općine Čitluk: Pobjede Dobrog Sela i Čitluk Grada

Ispis
ligaU Malonogometnoj ligi MZ općine Čitluk sinoć su odigrane dvije utakmice drugog kola skupine „D“, a na igralištu u Služnju također je odigrana i utakmica Lige veterana između momčadi mjesnih zajednica Donji Hamzići i Donji Veliki Ograđenik.
Više...
 

MNL MZ: Slavlja Vionice i Biletića

Ispis

ligaPremda su bile najavljene tri jučer su u Vionici odigrane dvije malonogometne utakmice. Naime, utakmica između veterana Krehin Graca i Čitluk Sela je odgođena pa su odigrane samo utakmice 2. kola Malonogometne lige MZ općine Čitluk „Brotnjo 2013“ skupine „C“.

Više...
 

Veterani Dobrog Sela slavili na otvaranju, Gradac pobijedio na domaćem terenu

Ispis
veteraniSinoć je na terenu sportskog centra Jakerovac u Krehin Gracu započelo malonogometno natjecanje momčadi veterana MZ općine Čitluk, a nakon utakmice Lige veterana odigrane su i dvije utakmice 2. kola skupine „B“ Malonogometne lige MZ općine Čitluk.
Više...
 

Dragićina i Čerin odigrali utakmicu za pamćenje, Vinko Prusina pogodio izravno iz kornera

Ispis
ligaOtvaranje drugog kola Malonogometne lige MZ općine Čitluk bilo je izuzetno efikasno. U tri zanimljive i atraktivne utakmice postignuto je ukupno 29 golova, a gledatelji na Služnju mogli su vidjeti pobjedu momčadi Gornji Hamzići/Čalići i dva remija.
Više...
 

Kompletirano 1. kolo Malonogometne lige MZ općine Čitluk

Ispis
ligaUtakmicom između Čitluk Grada i Služnja i utakmicom između Dobrog Sela i Gradnića kompletirano je prvo kolo Malonogometne lige MZ općine Čitluk „Brotnjo 2013“. U prvoj utakmici večeri Služanj je sa 3:2 porazio Čitluk Grad, a u drugoj utakmici prvog kola skupine „D“ Gradnići su s 4:2 nadigrali malonogometnu momčad MZ Dobro Selo.
Više...
 

Skupina C: Pobjede Bijakovića i Međugorja

Ispis
ligaSinoć su na malonogometnom terenu SC Ćorkov dolac odigrane utakmice prvog kola skupine C Malonogometne lige MZ općine Čitluk „Brotnjo 2013“. Natjecanje u skupine C otvorili su Bijakovići i Vionica. Premda su malonogometaši iz Vionice dva puta imali vodstvo Bijakovići su na kraju slavili 3:2 pobjedu.
Više...
 
Stranica 3 od 4

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537