MNL Brotnjo 2013

FOTO: Biletići izbacili Krehin Gradac

Ispis
četvrtfinalePune tribine SC Ćorkov dolac i odlična atmosfera dočekali su malonogometaše mjesnih zajednica koji su sinoć u Međugorju odigrali prve utakmice četvrtfinala Malonogometne lige MZ općine Čitluk „Brotnjo 2013“. Poslije dvije uzbudljive utakmice malonogometaši Donje Blatnice i Biletića sa svojim su navijačima slavili zaslužene pobjede i prolaz u polufinale.
Više...
 

MNL MZ općine Čitluk: Čerin i Bijakovići posljednji četvrtfinalisti

Ispis
osminaUtakmicom 5. kola skupine „A“ Malonogometne lige veterana MZ općine Čitluk između Dobrog Sela i UMZ Čerin/Čalići sinoć je Donjem Velikom Ograđeniku nastavljeno natjecanje u Ligi veterana, a na malonogometnom igralištu „Hrvatskih vitezova“ sinoć su također odigrane i posljednje utakmice osmine finala MNL MZ općine Čitluk „Brotnjo 2013“.
Više...
 

Donja Blatnice preko Dragićine došla do četvrtfinala, Biletići izbacili Čitluk Grad

Ispis
osmina finalaNatjecanje u Malonogometnoj ligi MZ općine Čitluk „Brotnjo 2013“ nastavljeno je sinoć dvjema utakmicama osmine finala. U prvoj utakmici Donja Blatnica je izbacila Dragićinu, a u drugoj utakmici osmine finala Biletići su se pokazali uspješnijim od Čitluk Grada.
Više...
 

MNL MZ općine Čitluk: Pročitajte kompletan raspored osmine finala i četvrtfinala

Ispis

rasporedMalonogometna liga MZ općine Čitluk nastavlja se u ponedjeljak prvim utakmicama osmine finala, a prve dvije utakmice osmine finala odigrat će se u Donjim Hamzićima. Usporedo sa nastavkom natjecanja u MNL MZ općine Čitluk „Brotnjo 2013“ nastavlja se i natjecanje u Malonogometnoj ligi veterana MZ općine Čitluk. Budući da ranije nisu bila određena mjesta ni satnica odigravanja utakmica osmine finala i četvrtfinala donosimo Vam raspored nastavka natjecanja sa satnicom i mjestima odigravanja utakmica.  

Više...
 

Donji Hamzići u četvrtfinalu, poznati parovi osmine finala

Ispis
LIGASinoć su na malonogometnom igralištu ŠC fra Didak Buntić odigrane utakmice 5. kola skupine „D“ nakon kojih su poznati svi sudionici osmine finala, kao i četiri ekipe koje su se izravno plasirale u četvrtfinale. U jako izjednačenoj skupini „D“ na kraju se najuspješnijom pokazala momčad MZ Donji Hamzići, dok su Gradnići zauzeli drugo a Čitluk Grad treće mjesto u skupini.
Više...
 

Međugorje u četvrtfinalu, Biletići i Bijakovići u osmini finala

Ispis
skupina cBranitelji naslova, igrači MZ Međugorje sinoć su na malonogometnom igralištu SC Ćorkov Dolac pobijedili momčad MZ Bijakovići 1:0 i na taj način natjecanje u skupini „C“ završili s maksimalnim brojem bodova. Osvojivši prvo mjesto u skupini Međugorčani su se izravno plasirali u četvrtfinale Malonogometne lige MZ općine Čitluk „Brotnjo 2013.“.
Više...
 

Krehin Gradac potvrdio prvo mjesto u skupini

Ispis
skupina bNakon sinoć odigranih utakmica petog kola skupine „B“ Malonogometne lige MZ općine Čitluk „Brotnjo 2013.“ poznati su prvi parovi osmine finala. U izravnoj borbi za treće mjesto u skupini Donja Blatnica je sinoć na domaćem terenu svladala Gornje Ograđenike  6:4, a Krehin Gradac je pobijedivši Gornju Blatnicu 2:1 potvrdio prvu poziciju u skupini.
Više...
 

Skupina „A“: G. Hamzići/Čalići, Dragićina i Čerin nastavljaju natjecanje

Ispis

ligaSinoć su u Donjim Hamzićima odigrane posljednje utakmice skupine „A“ Malonogometne lige MZ općine Čitluk „Brotnjo 2013.“. Gornji Hamzići/Čalići pobijedivši Čerin zauzeli su prvu poziciju i izborili izravan plasman u četvrtfinale, a Dragićina je zahvaljujući pobjedi nad Potpoljem osvojila drugo mjesto. Uz momčadi G.Hamzića/Čalića i Dragićine iz skupine „A“ natjecanje nastavlja i Čerin koji je na kraju zauzeo treću poziciju.

Više...
 

MNL MZ: Čitluk Grad pobijedio Dobro Selo i zauzeo prvu poziciju u skupini „D“

Ispis
ligaZahvaljujući sinoćnjoj pobjedi nad momčadi Dobrog Sela malonogometaši mjesne zajednice Čitluk Grada, kolo prije kraja natjecanja po skupinama, zauzeli su vodeću poziciju u skupini „D“. Igrači Čitluk Grada do pobjede su došli preokrenuvši rezultat. Naime, igrači Dobrog Sela su odlično otvorili utakmicu i poveli 0:2 te su i nakon vodstva nastavili stvarati prilike, ali ih nisu uspijevali realizirati.
Više...
 

Nove pobjede Međugorja i Bijakovića

Ispis

ligaU pretposljednjem kolu skupine „C“ Malonogometne liga MZ općine Čitluk „Brotnjo 2013“ sinoć su se u Biletić Polju sastali Biletići i Međugorje, te Bijakovići i Donji Veliki Ograđenik. Pobijedivši Biletiće 5:2 momčad Međugorja upisala je treću pobjedu u Ligi, a Bijakovići su s 5:3 nadigrali Donji Veliki Ograđenik.

Više...
 

K. Gradac i G. Blatnica odlučivat će o pobjedniku skupine „B“

Ispis
ligaSinoć su na malonogometnom igralištu SC Jakerovac u Krehin Gracu odigrane utakmice četvrtog kola skupine „B“ Malonogometne lige MZ općine Čitluk „Brotnjo 2013“ i utakmica trećeg kola skupine „A“ Lige veterana između Čitluk Sela i Dobrog Sela. Uvodnu utakmicu jučerašnjeg programa veterani su odigrali bez pobjednika i bez golova, a nakon utakmice veterana Krehin Gradac je s 3:1 svladao Donju Blatnicu. U posljednjoj utakmici večeri Gornji Ograđenici su s 5:2 pobijedili UMZ Blizanci/Tepčići tako da je ova momčad natjecanje u Malonogometnoj ligi MZ općine Čitluk završila bez osvojenog boda.
Više...
 
Stranica 2 od 4

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537