MNL Brotnjo 2012

Biletići, Donja Blatnica i Čalići izborili prolaz

Ispis
cetvrtoNakon sinoć odigranih utakmica posljednjeg kola skupine D Malonogometne lige MZ općine Čitluk „Brotnjo 2012.“ poznati su sudionici nastavka natjecanja iz skupine D. Tako su Donja Blatnica osvojivši drugo i Čalići osvojivši treće mjesto izborili plasman u osminu finala, dok su Biletići osvojivši prvo mjesto osigurali plasman u četvrtfinale. 
Više...
 

MNL Brotnjo 2012: Golijada Međugorja u 4. kolu skupine A

Ispis
ligaSinoć su u Dobrom Selu odigrane tri utakmice 4. kola skupine A u kojima je postignuto osamnaest pogodaka, a nove pobjede ostvarile su ekipe Međugorja, Čitluk Grada i Gornje Blatnice. U prvom susretu večeri Gornja Blatnica je s 4:1 svladala Služanj, dok je druga utakmica večeri bila daleko izjednačenija. Ekipa Čitluk Grada uspjela je u prvom poluvremenu povesti 2:0, a do kraja susreta Dobro Selo je tek u pretposljednjoj minuti uspjelo smanjiti na 2:1.
Više...
 

Gornji Ograđenici bolji od Donjeg Velikog Ograđenika, Biletići nastavili s pobjedama

Ispis
4 koloNakon šest dana odmora nastavljena je Malonogometna liga MZ općine Čitluk „Brotnjo 2012.“. Zbog odgađanja utakmica 4. kola skupina A, B i C sinoć su u Donjoj Blatnici umjesto ranije planirane dvije odigrane tri utakmice i to dvije utakmice četvrtog kola skupine D i jedna utakmica četvrtog kola skupine C.
Više...
 

Odgođene utakmice 4. kola skupine C

Ispis
odgodeNakon što su jučer i prekjučer zbog loših vremenskih uvjeta odgođene utakmice 4. kola skupine A i skupine B danas je zbog smrtnog slučaja u Čerinu odgođeno odigravanje 4. kola skupine C Malonogometne lige MZ općine Čitluk „Brotnjo 2012“. Podsjetimo, večeras su u Čerinu utakmice 4. kola trebali odigrati Donji Veliki Ograđenik – Gornji Ograđenici i Čerin – Krehin Gradac.
Više...
 

Utakmice 4. kola skupine A odgođene zbog kiše

Ispis
ligaUtakmice 4. kola skupine A Malonogometne lige MZ općine Čitluk „Brotnjo 2012.“, koje su se trebale igrati večeras u Dobrom Selu, odgođene su zbog kiše. Novi termin za odigravanje utakmica Gornja Blatnica – Služanj, Dobro Selo – Čitluk Grad i G. Hamzići/DMO – Međugorje je petak.
Više...
 

Okončano 3. kolo MNL „Brotnjo 2012.“

Ispis
ligaPobjedama Biletića i Čalića sinoć je okončano 3. kolo Malonogometne lige MZ općine Čitluk „Brotnjo 2012.“. Biletići su u prvoj utakmici večeri na terenu SC „Jarkić“ u Gornjim Hamzićima pobijedili Donje Hamziće rezultatom 4:1, dok su u posljednjoj utakmici trećeg kola Čaliči slavili protiv Bijakovića s 4:2. Nakon sinoć odigranih utakmica slijede tri dana pauze a Liga se nastavlja u ponedjeljak utakmicama 4. kola skupine A koje će se odigrati u Dobrom Selu.
Više...
 

Skupina C: Krehin Gradac i Gornji Ograđenici upisali nove pobjede

Ispis
cNa Sportskom centru "Jarkić" u Gornjim Hamzićima sinoć su odigrane dvije utakmice trećeg kola skupine C u kojima su nove pobjede ostvarile momčadi mjesnih zajednica Krehin Gradac i Gornji Ograđenici. U prvoj utakmici večeri Donji Veliki Ograđenik je preko Drage Milićevića u 6. minuti uspio povesti ali je ostatak utakmice protekao u apsolutnoj dominaciji K. Graca, čiji su nogometaši na kraju slavili s uvjerljivih 6:1.
Više...
 

MNL Brotnjo 2012.: Pobjeda Gradnića, Potpolje i Čitluk Selo odigrali neriješeno

Ispis
gradnićiU Malonogometnoj ligi MZ općine Čitluk „Brotnjo 2012.“ sinoć su odigrane dvije utakmice trećeg kola skupine B. U prvoj utakmici večeri  na malonogometnom igralištu ŠC „Fra Didak Buntić“ u Gradnićima Potpolje i Čitluk Selo odigrali su neriješeno 1:1, dok su u drugoj utakmici večeri domaći Gradnići pobijedili Dragićinu 5:3.
Više...
 

MNL Brotnjo 2012: Treća pobjeda Međugorja

Ispis
ligaMalonogometaši MZ Međugorje sinoć su s uvjerljivih 4:0 pobijedili MZ Dobro Selo i tako stigli do treće pobjede u Malonogometnoj ligi MZ općine Čitluk „Brotnjo 2012.“. U okviru trećeg kola skupine A, koje je odigrano sinoć na ŠRC Ćorkov dolac, pobjede su ostvarile i momčadi Gornje Blatnice i Čitluk Grada.
Više...
 

FOTO: Biletići uvjerljivi protiv Donje Blatnice

Ispis
ligaOdigrane su posljednje dvije utakmice 2. kola Malonogometne lige MZ općine Čitluk, a u sinoć odigranim susretima u Biletić Polju pobjede su upisale ekipe Donji Hamzića i Biletića. Gledatelji su tako sinoć imali priliku vidjeti jednu do samog kraja izjednačenu utakmicu u kojoj je slavila ekipa Donji Hamzića i uvjerljivu pobjedu sinoćnjih domaćina nad ekipom Donje Blatnice.
Više...
 

MNL "Brotnjo 2012.": Pobjede K. Graca i Čerina

Ispis
ligaU sinoć odigranim utakmicama Malonogometne lige MZ općine Čitluk „Brotnjo 2012.“ pobjede su ostvarile ekipe mjesnih zajednica Čerina i Krehin Graca. U prvoj utakmici večeri ekipa Krehin Graca s 4:1 pobijedila je ekipu Vionice, dok je u drugoj utakmici večeri Čerin slavio 3:2 pobjedu nad Donjim Velikim Ograđenikom.
Više...
 
Stranica 2 od 3

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537