Sjednice općinskog vijeća

Imenovani školski odbori i Upravno vijeće Dječjeg vrtića Čitluk

Ispis
sjednicaDanas su vijećnici Općinskog vijeća Čitluk održali svoju 8. sjednicu u ovom sazivu. Nakon usvajanja zapisnika sa prošle sjednice prešlo se na postavljanje vijećničkih pitanja. Najviše pitanja postavljeno je u svezi održavanja lokalnih putova, prijevoza učenika do Mostara redovnim autobusnim linijama, a vijećnike je zanimalo i imaju li pojedina telekomunikacijska poduzeća potrebna odobrenja za radove na sekundarnoj mreži. Također, vijećnici su se zanimali i za odnos medija prema općini Čitluk, ali i za rezultate nedavne inspekcijske akcije u Međugorju.
Više...
 

Najavljujemo 8. redovitu sjednicu OV Čitluk

Ispis

OVU četvrtak, 04. srpnja 2013. godine, u Maloj Kulturno-informativnog centra s početkom u 13.00 sati održat će se 8. redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk.  Predsjednik Općinskog vijeća dipl. oec. Marin Radišić za osmu redovitu sjednicu OV Čitluk predložio je sljedeći dnevni red:

Više...
 

Održana 7. redovita sjednica Općinskog vijeća

Ispis
sjednica vijećaDanas je pod predsjedanjem predsjednika Marina Radišića održana sedma redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk. Nakon usvajanja zapisnika sa prošle sjednice Vijeća, predsjedavajući je pozvao vijećnike da postavljaju vijećnička pitanja. Najviše pitanja postavljeno je Načelniku općine gospodinu Ivi Jerkiću.
Više...
 

Najavljujemo 7. redovitu sjednicu Općinskog vijeća

Ispis

sjednicaNa temelju članka 31. stavak 3. Statuta općine Čitluk ("Službeno glasilo Općinskog vijeća općine Čitluk", broj: 2/08 i 6/08) i članka 29. Poslovnika o radu Općinskog vijeća Čitluk (“Službeno glasilo Općinskog vijeća općine Čitluk”, broj: 2/11) predsjednik Općinskog vijeća Marin Radišić sazvao je 7. redovitu sjednici Općinskog vijeća Čitluk. Sjednica će se održati 6. lipnja (četvrtak) u 13 sati u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra Čitluk.

Više...
 

Održana 6. redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk

Ispis
šestaDanas je pod predsjedanjem Marina Radišića, održana 6. redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk. Na dnevnom redu našlo se osam točaka dnevnog reda, nakon što je povučena točka broj 3. koja se odnosila na Informaciju o radu za 2012. godinu Crvenog križa Čitluk. Ista je povučena s dnevnog reda zbog spriječenosti tajnika Crvenog križa Čitluk Andrije Stojića da nazoči sjednici Vijeća.
Više...
 

Najavljujemo 6. redovitu sjednicu Općinskog vijeća

Ispis
najavaU utorak, 30. travnja 2013. godine, u Maloj Kulturno-informativnog centra s početkom u 13.00 sati održat će se 6. redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk.  Predsjednik Općinskog vijeća dipl. oec. Marin Radišić za sjednicu je predložio sljedeći dnevni red:
Više...
 

Održana 5. redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk

Ispis
petaU utorak je u Maloj dvorani KIC-a, pod predsjedanjem predsjednika dipl. oec. Marina Radišića, održana 5. redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk. Nakon usvajanja izvatka iz zapisnika sa 4. sjednice Općinskog vijeća i vijećničkih pitanja Ivica Arapović, zapovjednik Policijske stanice Čitluk, informirao je vijećnike o radu Policijske stanice Čitluk, posebice se osvrćući na sigurnosnu situaciju u općini i posljednje aktivnosti policije na uređenju prometa na području Policijske ispostave Međugorje.
Više...
 

Najavljujemo 5. redovitu sjednicu Općinskog vijeća Čitluk

Ispis
najavaU utorak, 26. ožujka u Maloj Kulturno-informativnog centra s početkom u 13.00 sati održat će se 5. redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk.  Za sjednicu je predložen sljedeći dnevni red:
Više...
 

Objavljen drugi broj službenog glasila Općinskog vijeća Čitluk

Ispis

glasnikNakon što je u srijedu, 27. veljače održana četvrta redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk danas je objavljen drugi broj Službenog glasnika Općinskog vijeća općine Čitluk. Vijećnici su na četvrtoj redovitoj sjednici usvojili niz akata od kojih svakako valja izdvojiti usvajanje Odluke o uvođenju zone posebnog prometnog ustroja na lokalnim prometnicama u naseljima Međugorje, Bijakovići i Vionica u općini Čitluk, koja će se primjenjivati od 1. travnja.

Više...
 

Odluka o zoni posebnog prometnog ustroja u primjeni od 1. travnja

Ispis
cetvrtaJučer je pod predsjedanjem Marina Radišića, predsjednika OV Čitluk u Maloj dvorani KIC-a održana 4. redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk.  Od usvojenih akata sa jučerašnje sjednice izdvajamo usvajanje Odluke o uvođenju zone posebnog prometnog ustroja na lokalnim prometnicama u naseljima Međugorje, Bijakovići i Vionica, općina Čitluk i usvajanje prijedloga odluke o izmjenama i dopunama Odluke o uvođenju (naplati) posebnog komunalnog doprinosa - ekološke pristojbe. Na jučerašnjoj sjednici imenovano je i Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja Općine Čitluk.
Više...
 
Stranica 9 od 18

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537