Fitness klub CROSSFORCE preselio u nove prostorije

Ispis

fitnessFitness klub CROSSFORCE Čitluk osnovan je 1. lipnja 2016. godine i od svog osnutka klub, čiji se rad temelji na bazama svjetski poznatih programa Cross Fit funkcionalnih treninga i klasičnog fitnesa, uspio je okupiti devedeset polaznika koji treniraju u različitim grupama pod vodstvom Ane Pehar, fitness instruktorice s međunarodnom licencom i Vjekoslava Tomića, magistra tjelesne kulture.

S povećanim brojem članova u klubu se javila potreba za novim prostorom pa je CROSSFORCE Čitluk od listopada preselio u nove, veće i modernije prostorije na adresi Neretvanska 31, Čitluk. U novom prostoru spomenuti fitness klub priredit će i Dan otvorenih vrata, kako bi se svi zainteresirani 7. listopada, u vremenu od 14 do 17 sati, mogili uvjeriti kako izgledaju treninzi i kakvu korist mogu imati rekreativci od ovakvog oblika tjelesne aktivnosti.

Pored rekreativaca vrijednost ovakvih treninga prepoznali su i profesionalni sportaši. Tako je primjerice Sara Kolak, olimpijska pobjednica u bacanju koplja u rujnu posjetila čitlučki fitness klub, a iz kluba poručuju da će rado ustupiti svoje prostorije svim zainteresiranim sportskim klubovima u općini Čitluk koji se pripremaju za natjecanja.

Sve informacije o Fitness klub CROSSFORCE Čitluk možete dobiti na broju 063/472-310.

Fotografije sa druženja povodom prelaska u nove prostorije možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Op?ina ?itluk
Trg rtava Domovinskog rata 1
88260 ?itluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537