Futsal 3x3 Čitluk: Ekipa „Jack & Johnnie“ osvojila turnir

Ispis

futsalEkipa „Jack & Johnnie“ osvojila je futsal 3x3 turnir koji je u protekla dva dana organizirala Broćanska udruga mladih BRUM. Za ekipu „Jack & Johnnie“ na turniru u Čitluku nastupili su: Kristijan Zubac, Ivan Pinjuh, Boris Pehar, Vedran Marić i Ivan Sabljić, a ova ekipa u finalu je s 6:1 pobijedila Hamziće (Robert Ševo, Franjo Ivanković, Dario Korać, Goran Ivanković i Ante Radišić).

U utakmici za treće mjesto ekipa Darko Bulić pobijedila je ekipu Restoran Ranka – Tihaljina. Igrači ekipe Drago Bulić osvojili su treće mjesto nakon boljeg izvođenja penala te su s ukupnih 12:11 svladali svoje protivnike u utakmici za treće mjesto, koja je nakon 20 minuta igre završila 6:6.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Kristijan Zubac (Jack & Johnnie) a uz pehar i medalje tri prvoplasirane ekipe osvojile su i novčane nagrade. Prvoplasirana ekipa osvojila je 500 KM, drugoplasirana 200 KM, dok je trećeplasiran ekipa osvojila 100 KM.

Na turniru „Futsal 3x3 Čitluk 2017.“ nastupilo je ukupno 26 ekipa, a u pauzi između druge polufinalne utakmice i utakmice za treće mjesto nastupili su mladi dječaci. Broćanska udruga mladih BRUM uskoro će upravo za mlade dječake organizirati futsal turnir poput turnira koji je odigran na igralištu između zgrada i privukao je veliki broj gledatelja.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Op?ina ?itluk
Trg rtava Domovinskog rata 1
88260 ?itluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537