Ilindanska proslava na Gradini imat će humanitarni karakter

Ispis

ilija Organizacijski odbor MZ Donji Mali Ograđenik i zaseoka Barbarići poziva na proslavu blagdana sv. Ilije koja će se održati 20. srpnja na vidikovcu Gradina. Mještani Donjeg Malog Ograđenika, mještani zaseoka Barbarići i njihovi gosti, blagdan sv. Ilije proslavit će na svečanom misnom slavlju koje će u 19 sati predvoditi fra Mario Knezović. Pola sata prije početka misnog slavlja na Gradini će biti organizirana ispovijed, molitva krunice i blagoslov.

Inače, gradnja SRC Gradina završena je prije deset godina i od tada je ŠRC Gradina mjesto održavanja Ilindanskog pučkog veselja.

Tako će biti i ove godine. Svi posjetitelji moći će uživati u nastupima HKUD Brotnjo, HKUD Donji Ograđenici, Grupe Sirius i gostiju iznenađenja, a ugodno druženje bit će upotpunjeno i bogatom gastronomskom ponudom.

Ono što posebno treba istaknuti je tradicionalna tombola, koja će kao i više puta do sada, imati humanitarni karakter. Naime, organizatori proslave za tombolu su pripremili veliki broj vrijednih nagrada i donijeli odluka da je sav prihod od tombole namijenjen za nastavak liječenja malene Ivane Stojić.

Voditeljica humanitarno-kulturno-zabavnog programa bit će Marina Barbarić Lovrić.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537