Portland i Bubamare pobjednici streetball turnira

Ispis

turnirTreći Streetball Challenge Park & Shop u organizaciji HKK Brotnjo  Čitluk odigran je sinoć na platou spomenutog prodajnog centra. 50-ak mladih košarkaša i košarkašica iz HKK Brotnjo, HKK Ljubuški i ŽHKK Brotnjo 94' nastupilo je na turniru u kojem se natjecanje odvijalo u dvije starosne kategorije: 2002. godište i mlađi, te 2005. godište i mlađi.

U starijoj kategoriji nastupilo je šest ekipa: Oklahoma, Lakersi, Knicksi, Portland, Cleveland i Warriorsi. Prvo mjesto osvojila je ekipa Portland, drugo mjesto Knicksi, treće mjesto Oklahoma.

U mlađoj kategoriji nastupalo je osam ekipa: Bubamare, Jordanovi, Gračani, Trice, Crvendaći, Mrcine,Durantovci i Rudari, a prvo mjesto osvojile su Bubamare. Drugo mjesto osvojili su Durantovci, a Crvendaći su turnir završili na trećem mjestu.

Pobjednik u igri izbacivanja na ovogodišnjem Streetball Challenge Park & Shop je Filip Mijač iz mlađe skupine, dok je pobjednik u šutiranju tricama u starijoj skupini David Gakić.

- Pobjednici u igrama nagrađeni su loptama, a prve tri ekipe iz obje kategorije medaljama koje nam je osigurao Gagro šport. HKK Brotnjo je dodijelio nagradu najmlađem članu ovog streetballa a ujedno i najmlađem članu Kluba, Boži Planiniću – poručili su iz HKK Brotnjo-Čitluk.

Fotogaleriju možete pogeldati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537