Broćanska udruga mladih vrši upis novih članova

Ispis
članoviBroćanska udruga mladih vrši upis novih članova, te ovim putem poziva svemlade i ambiciozne ljude koji teže napretku i pozitivnim promjenama u našoj lokalnoj zajednici da im se pridruže.

U Broćanskoj udruzi mladih članovi dobivaju priliku za:
- druženje
- umrežavanje
- pozitivno djelovanje u lokalnoj zajednici
- stjecanje stručnih kompetencija
- osobno usavršavanje i napredak
- timski rad

Ukoliko ste mladi ljudi u rasponu od 18-30 godina, ambiciozni ste, želite pozitivnu promjenu u društvu i imate zanimljive ideje ova udruga je pravo mjesto za vas – poručuju iz Broćanske udruge mladih.

Svi potencijalni novi članovi mogu doći u subotu 14. siječnja u 19:30 h u prostorije iznad kino dvorane u Čitluku (Mala dvorana KIC-a) gdje će se održati redovni sastanak Udruge.

Na sastanku se možete upoznati s djelovanjem Udruge, dobiti uvid u prošle i buduće projekte, te osjetiti dio timske atmosfere koja vlada u našoj Udruzi. Također, na sastanku ćete imati priliku popuniti pristupnicu za članstvo.

Broćanska udruga mladih već nekoliko mjeseci aktivno djeluje na području Brotnja i okolice, te svojim djelovanjem okuplja i povezuje aktivne mlade ljude iz broćanskog kraja te im daje priliku da svoje ideje provedu u stvarnost.

Pokrenite se i vi te postanite dio velikih stvari koje ova Udruga (g)radi.

Budite promjena koju želite vidjeti u svijetu. Vidimo se u što većem broju!

Za daljnje upite Broćansku udrugu mladih možete kontaktirati na službenu mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili putem Facebook stranice.
 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537