Brojni volonteri sudjeluju na božićnom sajmu Udruge Susret

Ispis

sajam Božićni sajam „U susret Božiću s djecom Udruge Susret“ započeo je u nedjelju 11. prosinca, i od samog počeka brojne osobe su volonterskim radom podržale održavanje sajma a sinoć su to učinile članice OO HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Čitluk i članice županijskog odbora spomenute zajednice žena na čelu s predsjednicom Želimirom Raspudić. Uz volonterski rad članice Zajednice žena „Kraljica Katarina Kosača“ štićenicima Udruge Susret darovale su i novčana sredstva.

- Htjele smo djeci s posebnim potrebama izmamiti osmjeh na lice svojim radom i angažmanom te im s ljubavlju, toplinom i zagrljajem uljepšati ovu večer. Zajednica žena je htjela na poseban način pridonijeti sajmu Udruge Susret svojim volonterskim radom, ne samo novčanim sredstvima, i na taj način pripomoći u organizaciji sajma. U akciju je uključen OO Zajednice žena kraljica Katarina Kosača Čitluk. Također, podršku su na dale predsjednica ŽO Kraljica Katarina Kosača HNŽ Želimira Raspudić i ostale članice Odbora – kazala nam je Valentina Bevanda, predsjednica OO Zajednice žena „Kraljica Katarina Kosača“ Čitluk, te dodala da su se članice zajednice žena družile i s roditeljima djece s posebnim potrebama koji su i organizatori cijelog božićnog sajma.

Volonterskim radom održavanje sajma podržali su brojni pojedinci koji sudjeluju u spremanju i prodaji hrane, kao i u ustalim aktivnostima vezanim za sajam. A važno je istaknuti i da su među volonterima brojni mladi.

Svojim nastupima sajam će glazbeno obogatiti petnaestak različitih izvođača koji svake večeri zabavljaju posjetitelje sajma koji dođu uživati u sajamskoj ponudi toplih napitaka, slastica, hrane i pića, ili se pak dođu družiti s članovima Udruge Susret i kupiti neki od božićnih ukrasa.

Božićni sajam „U susret Božiću s djecom Udruge Susret“ traje do 16. prosinca, nakon čega će Udruga Susret u suradnji sa Župom Krista Kralja za sve Brotnjake prirediti veliki humanitarni božićni koncert.

Humanitarni koncert održat će se 18. prosinca na Broćanskom trgu.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537