Čitluk se priprema za izvedbu mjuzikla „Dvoje iz Galileje“

Ispis

dvoje iz Galileje Redatelj Richard Montez, Boris Miletić i Vlado Bulić, članovi Broćanske udruge mladih „Brum“ posjetili su danas načelnika općine Čitluk Marina Radišića i na sastanku upoznali načelnika Radišića s tijekom priprema za izvedbu božićnog mjuzikla „Dvoje iz Galileje“.  Mjuzikl „Dvoje iz Galileje“ u Čitluku će biti izveden 16. prosinca u organizaciji međunarodnog kazališta „Cornerstone Arts“ i „Broćanska udruga mladih“, a na danas održanom sastanku načelnik Marin Radišić obećao je da će Općina Čitluk podržati realizaciju navedenog projekta.

Cijeli projekt ima za cilj omogućiti lokalnoj zajednici i mladima priliku da se okušaju u dosad za njih, neotkrivenom vidu predstave, a neke od njih će potaknuti i u njima probuditi želju za plesom i glumom.  Audicije za glumačku postavu su završene i 16. prosinca posjetitelji mjuzikla u Gradskoj športskoj dvorani moći će uživati u vrhunskom mjuziklu u čijoj će izvedbi sudjelovati i 22 plesača i pjevača s područja općine Čitluk.

Mjuzikl „Dvoje iz Galileje“ je nježna, zabavna i umjetnički razigrana interpretacija događaja koji su prethodili rođenju Isusa Krista. Iako prikazuje često obrađivanu temu, mjuzikl je doista originalan, neobično slikovit, a zbog čarobne glazbe, duhovitog scenarija i maštovite režije, nadasve šarmantan.

Ovo je mjuzikl koji će vas razigrano i nevino približiti ljudima biblijskog vremena. Marija i Josip lišeni su uobičajene nedodirljivosti te su nam predstavljeni bliskima i jednostavnima, barem do trenutka dok božanska posjeta nije na dramatičan način promijenila smjer njihovog života.

Više od 200 raskošnih kostima, ambiciozna scenografija, maštoviti scenski efekti čine ovaj mjuzikl izuzetno atraktivnim, a umjetnički dojam dodatno obogaćuju čarobne scene baleta koje nas nose u razigrane snove zaljubljenih i pridružuju plesu anđela. Mjuzikl izvodi četrdeset pet pjevača i plesača, dok se za tehnički dio predstave brine preko trideset produkcijskih radnika. Pod redateljskom palicom Richarda Monteza, čovjeka koji je svoj život posvetio kazalištu, a kazališnim angažmanom proputovao više od 80 zemalja na četiri kontinenta, ovaj mjuzikl će vam dodatno zagrijati srca i ispuniti vaše domove božićnim duhom.

Mjuzikli spomenutog redatelja doživjeli su ranijih godina veliki uspjeh i u Hercegovini, a video spot s najavom izvedbe u Čitluku možete pogledati OVDJE.

Više informacija možete pronaći na facebook stranici Broćanske udruge mladih „Brum“.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537