Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Željko Pervan osvojio zlatnu medalju na Eurocupu Istria 2021

Natjecatelji Karate kluba Brotnjo-Hercegovina proteklog vikenda nastupili su u Poreču i Mostaru. U Poreču je održan Eurocup Istria 2021, dok je u Mostaru održan 4. Mostar open.

Eurocup Istria 2021 bio je drugo izborno natjecanje za odlazak na Europsko prvenstvo, koje je privuklo šestotinjak natjecatelja iz šest država, a KK Brotnjo-Hercegovina predstavljala su tri natjecatelja.

U osvrtu na nastup u Poreču iz KK Brotnjo-Hercegovina su naglasili:

Eurocup je drugo izborno natjecanje za odlazak na Europsko prvenstvo u Prag 2022. godine. Nastupali smo s tri natjecatelja i osvojili zlato i broncu. U kategoriji kadeta -52 kg Željko Pervan osvaja zlato, a u kategoriji mlađih seniorki – 68 kg Barbara Grgić osvojila je broncu. Osvojeno je mnogo bodova za plasman na Europsko prvenstvo.

Pored nastupa u Poreču, natjecatelji KK Brotnjo-Hercegovina nastupili su i u Mostaru na Mostar openu u organizaciji KK Bjelopoljac. U konkurenciji 411 natjecatelje iz 40 klubova s prostora šest država, natjecatelji KK Brotnjo-Hercegovina osvojili su sedam zlatnih, pet srebrnih i sedam brončanih medalja.

Zlatne medalje osvojili su: Matej Raspudić, Dane Juričić, Marta Stojić, Mihael Blažević, Patricija Prga, Jure Puce i Andrija Vasilj.

Srebrne medalje osvojili su: Stela Bulić, Patrik Vučić, Pero Džida, Mia Musa i Mihael Vasilj.

Brončane medalje osvojili su: Martin Mandžo, Nikola Krasić, Franjo Juričić, Lucija Prskalo, Nevenko Pehar, Sara Paponja i Elena Raič.

Čestitamo ekipi na rezultatima i prikazanom karateu i veselimo se novim natjecanjima – poručili su iz KK Brotnjo-Hercegovina.

 

WordPress Video Lightbox