Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Završeni radovi na obnovi dječjeg igrališta

Završeni su radovi na obnovi dječjeg igrališta u Čitluk, smještenom između zgrada, koji su imali za cilj povećati udobnost i sigurnost korisnika igrališta.

U sklopu radova na površini 18×15 metara, kolike su dimenzije dječjeg igrališta, u skladu sa sigurnosnim standardima postavljene su gumene ploče dimenzija 500x500x30 milimetara.

Radove u okviru ovog projekta obavili su djelatnici tvrtke Glovis d.o.o. Zenica, koja je specijalizirana za proizvodnju dječjih igrališta, urbane opreme, trim staza, vanjskih fitnessa, a u svom asortimanu ima ponudu svjetski poznatih i priznatih tvrtki za proizvode kao što su gumene podloge za dječja igrališta i ostale objekte slične namjene.

Ukupna vrijednost radova u okviru navedenog projekta je 24.324,30 KM, a realizaciju projekta financirala je Općina Čitluk.

Inače, igralište između zgrada svakodnevno posjećuje veliki broj djece. Kroz ranije faze projekta igralište je opremljeno ljuljačkama, klackalicama, toboganima, klupama za odmor i ostalom opremom te je ograđeno sigurnosnom ogradom.

Foto: Miro Tadić, izgled igrališta prije završne faze radova

WordPress Video Lightbox