Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Završena zamjena vanjskih rasvjetnih tijela Doma zdravlja Čitluk

Općina Čitluk, uz podršku Federalnog ministarstva prostornog uređenja, uspješno je realizirala projekt „Zamjene postojećih rasvjetnih tijela u ustanovi Dom zdravlja Čitluk, rasvjetnim tijelima s većim stupnjem energetske učinkovitosti“.

U mjesecu ožujku izvršena je zamjena rasvjetnih tijela unutarnjeg prostora, dok je proteklog tjedna opseg radova proširen i na rekonstrukciju rasvjete vanjskog prostora Doma zdravlja Čitluk.

Obnovljene su nefunkcionalne i zastarjele vanjske elektroinstalacije ispred Doma zdravlja Čitluk, reparirani su postojeći čelični stupovi, njih 14 (pjeskareni i obojani), te su postavljeni dodatni led reflektori. Iza samog objekta Doma zdravlja Čitluk, ugrađena je rasvjeta led tehnologije visoke iskoristivosti čime se štedi 60% energije u odnosu na konvencionalnu, kako bi se sveukupnim osvjetljavanjem postigla veća sigurnost imovine, građana i korisnika ustanove.

Izvođač radova bila je tvrtka Elmex d.o.o. Ljubuški koja je radove obavila kvalitetno u skladu sa zahtijevanim sigurnosnim standardima i pravilima struke.

Dom zdravlja Čitluk/foto: Općina Čitluk

WordPress Video Lightbox