Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Volonteri Crvenog križa Čitluk podijelili prehrambeno-higijenske pakete potrebitima

Volonteri Crvenog križa Čitluk posjetili su obitelji koje nemaju dovoljno sredstava za svoje materijalne potrebe, starije osobe koje žive kao samci, obitelji s raznim zdravstvenim poteškoćama i druge potrebite te su potrebitima podijelili pakete s prehrambenim proizvodima i higijenskim potrepštinama. Prehrambeni proizvodi i higijenske potrepštine prikupljeni su u humanitarnoj akciji koja je započela 28. travnja, a volonteri Crvenog križa u do sada održane dvije akcije ove vrste posjetili su sve potrebite koji su evidentirani u Crvenom križu Čitluk.

Nakon podijele humanitarnih paketa i posjeta potrebitima Crveni križ Čitluk preostale prehrambene proizvode i higijenske potrepštine planira podijeliti u nastavku akcije obiteljima i osobama sa čijim problemima Crveni križ Čitluk do sada nije upoznat. Stoga Crveni križ Čitluk poziva sve osobe koje su u potrebi da se jave Crvenom križu Čitluk, a i sto tako i sve Broćanke i Brotnjake da ukoliko znaju za osobe kojima je potrebna pomoć s tim upoznaju Crveni križ Čitluk na kontakt brojeve: 063/362-814 ili 036/642-639.

Veliko i iskreno hvala našim Broćankama i Brotnjacima na daru, otvorenosti srca i empatiji iskazanoj u ovoj akciji. Svjesni smo činjenice da ima još obitelji koje su u novonastaloj situaciji u stanju potrebe i da im žurno treba pripomoći, prije svega sa raznim namirnicama. Crveni križ Čitluk želi im pripomoći, neka nas nazovu ili neka nas posjete. Nitko ne smije biti gladan! Uz Božju pomoć, velikodušnost i dobrotu plemenitih osoba pomažemo i pomoći ćemo svima kojima je pomoć doista potrebita. U danima krize koju proživljavamo zbog opasnosti od koronavirusa nastavimo iskazivati humanost, dostojanstvo i ljudskost te pomažimo najpotrebnijima i onima koji ne mogu skrbiti o životnim potrebama – poručili su Andrija Stojić, tajnik Crvenog križa Čitluk i volonteri CK Čitluk.

WordPress Video Lightbox