Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Vlasnici ugostiteljskih objekata za smještaj s privremenim rješenjima za rad anketni upitnik mogu popuniti do 25. ožujka

Vlasnike ugostiteljskih objekata za smještaj, koji koriste ili su koristili svoje ugostiteljske objekte za pružanje usluge smještaja na temelju privremenih odobrenja za rad Općina Čitluk pozvala je da ispune anketni upitnik. Krajnji rok za popunjavanje anketnog upitnika – izjave vlasnika ugostiteljskog objekata o statusu građevine i rješenja za rad je petak, 25.03.2022. godine do 15 sati.

Anketnim upitnikom od vlasnika objekata zatraženi su osnovni podaci o ugostiteljskom objektu za smještaj, osnovni podaci o vlasništvu zemljišta (gruntu), osnovni podaci o građevini u kojoj se obavlja ugostiteljska djelatnost i osnovni podaci o namjeri legalizacije građevine i ishođenju uporabne dozvole.

Anketni upitnik/izjavu vlasnika ugostiteljskog objekta o statusu građevine i rješenja za rad zainteresirani vlasnici mogu preuzeti na web stranici Općine Čitluk (citluk.ba) i u šalter sali Općine Čitluk.

Nakon popunjavanja anketnog upitnika vlasnici objekata popunjen anketni listić trebaju ubaciti u za to predviđenu kutiju, smještenu u zgradi Općine Čitluk, na pultu za informacije Centra za pružanje usluga građanima.

Podsjetimo, rok valjanosti privremenih odobrenja za rad istječe s danom 15.04.2022. godine.

Dokumenti:

Javni poziv vlasnicima ugostiteljskih objekata za smještaj koji imaju privremena rješenja za rad

Izjava vlasnika ugostiteljskog objekta o statusu građevine i rješenja za rad (PDF)

Izjava vlasnika ugostiteljskog objekta o statusu građevine i rješenja za rad (Excel)

WordPress Video Lightbox