Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Vijećnici Općinskog vijeća Čitluk dobili tablete

Općinsko vijeće Čitluk uvelo je novinu u svoj rad. Naime, nakon što su prije početka 12. sjednice Općinskog vijeća Čitluk vijećnicama i vijećnicima uručeni tableti, nabavljeni za ovu svrhu putem javne nabave, OV Čitluk elektroničkim će putem vijećnicama i vijećnicima dostavljati pozive za održavanje sjednice i sve ostale materijale koji će biti na dnevnom redu sjednica Općinskog vijeća Čitluk.

Dakle, vijećnicima će se ubuduće materijali slati isključivo u digitalnom obliku što omogućuje racionalizaciju troškova, unapređenje rada Općinskog vijeća Čitluk i veću učinkovitost u procesu pripreme i održavanja sjednica. S druge strane, uporabom tableta vijećnice i vijećnici moći će na brži i organiziraniji način pristupiti radnim materijalima, što će im olakšati rad.

Zamjena starih tiskanih materijala, koji su se dostavljali vijećnicima na kućne adrese, novim koji će se dostavljati elektroničkom poštom omogućena je nakon što je Općinsko vijeće Čitluk za ovu potrebu usvojilo izmjene i dopune Poslovnika o radu Općinskog vijeća Čitluk.

Način i rok dostavljanja radnih materijala vijećnicama i vijećnicima reguliran je člankom 57. Poslovnika o radu Općinskog vijeća Čitluk, koji uz ostalo propisuje da će se samo u izvanrednim okolnostima materijali koji će biti na dnevnom redu sjednice Vijeća i druge informacije dostavljati ponovno u tiskanom obliku.

WordPress Video Lightbox