Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

VIDEO: Uklonjen čerinski most preko potoka Lukoć

Djelatnici tvrtke CO Martinović, s kojom je Općina Čitluk potpisala ugovor o izvođenju radova, danas su uklonili most na lokalnoj prometnici Čerin – Dragićina.

Nakon potpisivanja ugovora, početak radova prolongiran je zbog trajanja školske godine i ostalih događaja za koje je vezano veće prometno opterećenje dijele prometnice na kojem se izvode radovi, a od danas je na snazi ranije najavljena potpuna obustava prometa.

Tijekom izvođenja prve faze radova promet će biti potpuno obustavljen od 0.00 do 24 sata, te će se promet preusmjeriti na pravac Čerin – Donji Hamzići – Dragićina, o čemu su vozači obavješteni i postavljenom prometnom signalizacijom.

Dakle, danas su započeli radovi na obnovi preostalog dijela lokalne prometnice Čerin – Dragićina, a izvođač radova je najavio kako će potreba za potpunom obustavom prometa prestati nakon 25 radnih dana. U ovom razdoblju izvođač radova izvršit će dio ugovorenih radova, što će omogućiti ponovnu uspostavu prometa, koji će se nakon toga pa sve do potpunog završetka radova odvijati po prilagođenom režimu.

WordPress Video Lightbox