Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Uskrs je prigoda da se dadnemo jedni drugima jače i više

„Mame Brotnja“ u suradnji s volonterkama i volonterima odlučile su se organizirati humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za potrebite na području općine Čitluk. Preduskrsna humanitarna akcija održat će se u utorak, 30.3.2021. u vremenu od 13:00 do 20:00 sati na Trgu žrtava Domovinskog rata, ispred zgrade Kulturno-informativnog centra Čitluk. Želja organizatora je da potrebitima uljepšaju Uskrs i uskrsne blagdana na najljepši način, te su se stoga svim ljudima dobre volje obratili porukom:

– U ovim teškim vremenima ne smijemo zaboraviti one kojima naša pomoć treba možda više nego prije. Nažalost, pogođeni pandemijom mnogi su ostali bez posla, te svakodnevnim apelima traže samo osnovno. Ovim putem Vas pozivamo da se odazovete na još jednu u nizu humanitarnih akcija za potrebite u našoj općini. U utorak, 30.3.2021. u vremenu od 13:00 do 20:00 sati, ispred kino dvorane u Čitluku skupljat će se hrana i kućanske potrepštine. Neka paketi budu jednim dijelom prikladni za nadolazeće blagdane.

Poštujući sve preporuke i upute Stožera civilne zaštite, kao i potrebu očuvanja zdravlja svih nas, akcija će se održati na otvorenome uz prisustvo osoba koje će biti na prihvatu namirnica. Ovaj Uskrs je posebniji nego prije, ovaj Uskrs traži od nas više nego prije i ovaj Uskrs želi da se dadnemo jedni drugima još jače i više.

S tom mišlju Vas pozivamo da budete dio ove akcije i odazovete se našem pozivu.

Hvala.

WordPress Video Lightbox