Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Uskoro sjednica Općinskog vijeća Čitluk

Kolegij Općinskog vijeća Čitluk danas je u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra Čitluk održao sjednicu nakon mjesec i pol dana stanke prouzrokovane pandemijom koronavirusa.

Na današnjoj sjednici razmatrane su poduzete aktivnosti i buduće aktivnosti, te je doneseno nekoliko zaključaka vezanih za održavanje sljedeće sjednice Općinskog vijeća Čitluk.

Među usvojenim zaključcima valja izdvojiti zaključak kojim se zadužuje načelnika općine Čitluk Marina Radišića da za sljedeću sjednicu pripremi izviješće o stanju na području općine Čitluk, s posebnim naglaskom na stanje od pojave koronavirusa.

Na sjednici održanoj pod predsjedanjem Predraga Smoljana, predsjednika OV Čitluk razgovarano je i o planiranim mjerama koje su također vezane za pojavu pandemije koronavirusa.

Također, na Kolegiju je razmatrana mogućnost održavanja elektronske sjednice. S tim u vezi, Ivo Bevanda, tajnik OV Čitluk i radna tijela OV Čitluk zaduženi su da pripreme izmijene i dopune u Poslovniku o radu Općinskog vijeća Čitluk kojim bi se omogućilo održavanje online sjednica Općinskog vijeća Čitluk, Kolegija i radnih tijela Općinskog vijeća Čitluk.

Ovakve sjednice održavale bi se samo u izvanrednim okolnostima.

WordPress Video Lightbox