Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Udrugu Susret posjetio sveti Nikola

Radost i veselje članovima Udruge Susret danas je svojim posjetom donio sv. Nikola. Na početku novog adventskog tjedna, članovi Udruge Susret s nestrpljenjem su u prostorijama edukacijsko-rehabilitacijskog centra u Potpolju očekivali dolazak sv. Nikole, koji je sa sobom donio brojne darove.

Nakon što se kratko upoznao sa članovima Udruge Susret, sv. Nikola je podijelio darove, fotografirao se s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom te je najavio svoj dolazak i sljedeće godine.
Darove za članove Udruge Susret osigurala je Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać. Inače, Udruga roditelja djece s posebnim potrebama „Susret“ iz Čitluka i Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać uspješnu surađuju i zajednički djeluju na unapređenju položaja osjetljivih skupina.

Tijekom današnjeg lijepog druženja Kristina Govorko, voditeljica ureda Predstavništva HU fra Mladen Hrkać – Široki Brijeg, razgledala je prostorije u kojima borave članovi Udruge Susret i podijelila sa svojim domaćinima radost božićnih blagdana.

WordPress Video Lightbox