Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Udruga Susret: Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica za „Blatničke note dobrote“ bit će usmjerena u izgradnju senzornog parka

Ovogodišnje Blatničke note dobrote bit će u znaku povratka Mate Bulića na pozornicu. Na velikom humanitarnom koncertu nastupit će Mate Bulić i njegovi mnogobrojni prijatelji sa estrade, što jamči odličan provod u Donjoj Blatnici, a važno je istaknuti kako koncert, koji će se održati 8. kolovoza, ima humanitarnu notu.

Svih dosadašnjih godina Organizacijski odbor koncerta uložio je velike napore kako bi pružio potporu mnogobrojnima, a dio prikupljenih sredstava od ovogodišnjeg koncerta bit će usmjeren u projekt izgradnje senzornog parka u Potpolju.

Prodaja ulaznica za Blatničke note dobrote započela je sredinom srpnja u suradnji organizatora koncerta i Udruge Susret. Ulaznice za koncert, koji će se održati na platou crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici, mogu se u pretprodaji kupiti na prodajnim mjestima koje je organizirala Udruga Susret i na taj način svi zainteresirani mogu podržati projekt izgradnje senzornog parka koji je pokrenulo Upravno vijeće Udruge Susret.

Dragi prijatelji naše udruge, poznato Vam je da prodaja ulaznica za koncert “Blatničke note dobrote” ide preko Udruge Susret i da će prikupljena sredstva biti usmjerena u projekt izgradnje senzornog parka. Do koncerta je ostalo šest dana te pozivamo sve prijatelje Udruge Susret da kupnjom ulaznica pomognu akciju kojoj je cilj da svako naše dijete dobije neki element prilagođen njegovim potrebama. Ulaznice po cijeni od 10 KM možete nabaviti u našim prostorijama u Potpolju te župnim uredima Čitluk i Čerin – poručili su iz Udruge roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama “Susret” uz zahvalu organizatorima koncerta i svima koji se odluče na dolazak na spektakularni koncert.

 

WordPress Video Lightbox