Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

U srijedu promocija knjige „Krijesnice“

Promocija knjige „Krijesnice“ održat će se u srijedu, 19. svibnja, s početkom u 20 sati, u Hotelu Brotnjo – Čitluk. Knjigu „Krijesnice“ pripremile su studentice studija Edukacijske rehabilitacije Sveučilišta u Mostaru, objavljena je u nakladi Ogranka Matice hrvatske Čitluk, a u predstavljanju će sudjelovati: recenzent fra Goran Azinović, župni vikar župe Krista Kralja – Čitluk, Andrea Soldo i Marija-Zorka Vasilj, ispred uredništva, te Andrija Stojić, predsjednik OMH Čitluk, ispred nakladnika.

Voditeljica promocije bit će Anđelka Franjčić, dok će recitacije izvesti Iva Bulić iz Udruge Susret. U glazbenom dijelu programa nastupit će Ženska klapa „Mir“ i Stjepan Lach.

Riječ je o knjizi čiji su autori osobe s invaliditetom, djeca s teškoćama u razvoju, njihovi roditelji, braća, sestre, stručnjaci i ostali ljudi koji se svakodnevno susreću s navedenom populacijom. Glavni cilj knjige je razbijanje predrasuda o osobama s invaliditetom i djeci s teškoćama u razvoju, te podizanje razine svijesti društva.

WordPress Video Lightbox