Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

U srcu Međugorja održan koncert “U zagrljaj Majci”

U srijedu, 26. srpnja 2022. u muzeju “Naša Majka”, preko puta crkve sv. Jakova u Međugorju, Maria Vision Međugorje organizirala je koncert duhovne glazbe pod nazivom “U zagrljaj Majci”. Glavni izvođač bio je jedan od najvećih hrvatskih glazbenika duhovne glazbe – Stjepan Gleđ.

Međunarodno priznati dubrovački tenor koji je tijekom svoje dugogodišnje karijere privukao veliku publiku osvajajući brojne nagrade na domaćim i međunarodnim festivalima te gostujući u poznatim kazališnim produkcijama kao nositelj glavnih uloga. Osim kao istaknuti tenor svjetskog glasa publiku je privukao i kao kantautor svojim autentičnim glazbenim stilom u izvođenju pjesama kršćanske duhovne glazbe. I na ovom koncertu, pod otvorenim nebom, doista je svojim izvedbama doprinijeo da se osjeća velika prisutnost Duha Svetoga.

Uz nezaboravne izvedbe Stijepana Gleđa, publika je imala priliku uživati u predivnom glasu talijanskog glazbenika, Valentina Borga koji je na više svjetskih jezika pjevao o Gospodinu.

Večer je zabilježena u ozračju umjetnosti. Dragica Batista Bućo pred svim posjetiteljima naslikala je sliku s motivom Isusa.

Večer je obilježila i tombola koju su posjetiteljima darivali podupiratelji Maria Vision Međugorje. Podupiratelji su darivali svete slike, religiozne darove a glavna nagrada bila je hodočašće u Svetu Zemlju, gdje će hodočastiti gospođa koja ga je i osvojila.

Posjetitelji su ostali oduševljeni svim izvedbama a iz Maria Vision Međugorje poručuju :
“Presretni smo jer smo u Majčinom mjestu zajedno slavili njezinoga Sina. Ovim koncertom željeli smo potaknuti sve prisutne o važnosti ove Gospine televizije koja živi od Božje providnosti. Naša misija je prenijeti sve što je Međugorje u cijeli svijet i nadamo se da će nam se što više osoba pridružiti u Marijinoj školi.” – poručili su organizatori koncerta.

 

WordPress Video Lightbox