Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

U Općini Čitluk održan tradicionalni sastanak sa župnicima Broćanskog dekanata

Danas je održan tradicionalni sastanak načelnika općine Čitluk i predsjednika Općinskog vijeća Čitluk sa župnicima iz Broćanskog dekanata. Na sastanku održanom u dvorani za sastanke Općine Čitluk, načelnik Marin Radišić i predsjednik OV Čitluk Predrag Smoljan razgovarali su s don Đurom Benderom, dekanom Broćanskog dekanata i župnikom župe sv. Ivana Krstitelja – Gradina, fra Nikolom Rosančićem, župnikom župe Gradnići, fra Mirom Šegom, župnikom župe Krista Kralja – Čitluk, fra Hrvojem Miletićem, župnikom župe sv. Stjepana Prvomučenika – Čerin i don Ivanom Turudićem, župnikom župe sv. Ante Ploče – Tepčići.

Tradicionalni prijem za župnike župa u Broćanskom dekanatu organizira se na početku svake godine kako bi općinski čelnici u razgovoru sa župnicima razmijenili informacije te kako bi se dogovorile zajedničke aktivnosti na dobrobit žitelja općine Čitluk.

Imajući u vidu zajedničku suradnju sudionici sastanka razgovarali su o svim značajnijim događajima koji su se dogodili na području općine Čitluk u protekloj godini, o obilježavanju važnih obljetnica, a tijekom sastanka istaknuti su i svi značajniji projekti koji su realizirani ili su započeti u protekloj godini.

WordPress Video Lightbox