Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

U nedjelju će se na Broćanskom trgu održati veliki božićni humanitarni koncert

Veliki humanitarni koncert pod nazivom „Ručak sa Udrugom Susret“ održat će se 23. prosinca na Broćanskom trgu. Koncert zajednički organiziraju Župni ured Krista Kralja – Čitluk, Udruga Susret, Frama Čitluk, Broćanska udruga mladih – BRUM i Mame Brotnja, a humanitarni koncert će započeti u 13 sati.

Kao i ranijih godina organizatori organiziraju koncert kako bi prikupili novčana sredstva za pomoć siromašnima u općini Čitluk i sredstva za rad Udruge Susret. Cijeli koncert zamišljen je kao jedno veliko predblagdansko druženje koje će uveličati brojni izvođači. Svoj nastup na ovogodišnjem koncertu potvrdili su Mate Bulić, Jozo Vučić, Zbor i orkestar OŠ fra Didaka Buntića, Danijel Boto, Broćanski Bećari, Grupa Brotnjo, Klapa Bura, Grupa Enigma, Grupa Gabriel, Osnovna glazbena škola Brotnjo, Rock Grupa “Nešto Između” i HKUD Sv. Marko Vionica.

Cijena ulaznice za koncert je 10 KM a uz odlične izvođače posjetitelje koncerta na trgu će dočekati i odlična ponuda hrane i pića, dječji program, prodaja umjetničkih djela i bogata tombola.

Organizatori koncerta ove godine posebno ističu brojne vrijedne nagrade koje će moći osvojiti sudionici tombole u kojoj je glavna nagrada osmodnevno putovanje za jednu osobu u Svetu zemlju, pokrovitelja G-Tour Međugorje.

Kupnjom ulaznice ili donacijom na žiro–račun: Župa Krista Kralja Čitluk 1610200066890037 s naznakom za Humanitarni koncert pomažete siromašnima u općini Čitluk i Udruzi Susret.

WordPress Video Lightbox