Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

U Gradnićima održana dvodnevna tribina za mlade i obitelji

U župi sv. Blaža Gradnići održana je dvodnevna tribina za mlade i obitelji na kojoj je predavačica bila dr. med. Asja Palinić Cvitanović, specijalistica školske medicine i psihoterapeutkinja realitetne terapije.

Dr. Palinić Cvitanović sinoć je u Gradnićima održala predavanje na temu „Strpljenje kao vrlina u odnosima suvremenih obitelji“. Sinoćnje predavanje u prvom je redu bilo namijenjeno odraslima, dok je dr. Palinić Cvitanović u ponedjeljak održala predavanje na temu „Kako ostati svoj u društvu i reći ne“ koje je bilo namijenjeno mladima.

U svojim izlaganjima predavačica je govorila na temelju primjera iz bogate prakse o strpljenju, sreći u obitelji, bračnom životu, odgoju djece i mladima, a sudionici predavanja postavljanjem pitanja dobili su odgovore na ove i slične teme.

Gostovanje dr. Asja Palinić Cvitanović u Gradnićima organizirao je Franjevački svjetovni red Gradnići. Fra Nikola Rosanćić, župnik župe Gradnići, zahvalio je dr. Palinić Cvitanović na poticajnim riječima, pozvao svoje župljane da nastave raditi na sebi te kroz promjene na sebi mijenjaju cijelu župu na bolje i pozvao sve zainteresirane da se uključe u Franjevački svjetovni red.

Nakon oba predavanja u Gradnićima je slavljena sv. Misa.

WordPress Video Lightbox