Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Tvrtka „Servis Čović“ otvorila novi poslovni objekt u Potpolju

Tvrtka „Servis Čović“ u 2020. godini, nakon što je u 2019. godini prešla iz malog u srednje poduzeće, započela je izgradnju vlastitog objekta smještenog u Potpolju. Izgradnja novog objekta je završena, a tim povodom, krajem prošlog tjedna, upriličena je prigodna svečanost na kojoj je objekt otvoren.

Nakon što su brojnim uzvanicima poželjeli dobrodošlicu, presijecanjem vrpce novi objekt otvorili su direktor Velimir Čović i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan. Ovom prilikom predsjednik Smoljan izrazio je zadovoljstvo zbog izgradnje novog poslovnog objekta na području općine Čitluk te čestitao vlasnicima, djelatnicima i njihovim poslovnim partnerima na uspješnom poslovanju.

Novi objekt Servisa Čović sastoji od skladišnog dijela, servisa, izložbenog prostora, prostora za edukaciju, te ureda za članove uprave, kao i projektantskog ureda. Sve navedeno na jednom mjestu na najbolji način oslikava trenutnu poslovnu viziju ove tvrtke.

Servis Čović svojim kupcima želi pružiti kompletnu uslugu koja uključuje: projektiranje, izvođenje radova i održavanje, zbog čega je oformljen tim djelatnika koji je spreman odgovoriti na sve zahtjeve.

Inače, u ovoj tvrtci radi dvanaest djelatnika i Servis Čović je trenutno među vodećim tvrtkama koje kupcima nude kompletnu uslugu vezanu za sustave grijanja, hlađenja i ventilacije. U svojim počecima Servis Čović je bio mali servis i prodaja Fujitsu klima uređaja, koji je uspješnim poslovanjem stekao pravo na distribuciju Fujitsu uređaja – vodećih premium brend uređaja za grijanje i klimatizaciju u svijetu.

Raspoloživim lagerom ova tvrtka može ispoštovati sve kupce u daljnjoj prodaji, od kojih brojni od početka surađuju sa Servisom Čović, što dodatno ukazuje na odgovornost prema poslovnim partnerima.

Rad sa sjedištem u Čitluku tvrtka Servis Čović započela je 2010. godine i tada je imala dva djelatnika.

WordPress Video Lightbox