Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Sutra počinje 15. memorijal Stanko Sivrić

Sutra u Međugorju počinje 15. memorijalni rukometni turnir „Stanko Sivrić“, čiji je organizator Hrvatski rukometni klub Međugorje.

Tradicija održavanja turnira nastavit će se unatoč poteškoćama koje je prouzrokovala pandemija koronavirusa, no zbog covida-19 turnir, koji je proteklih godina bio pravi festival rukometa i mnog više od toga, doživio je promjene.

Zbog epidemioloških mjera koje su na snazi organizatori su se odlučili smanjiti trajanje turnira i broj ekipa koje će se natjecati na memorijalu, a otkazana je uobičajena ceremonija otvaranja memorijala. Natjecateljski program sveden je na dva dana, pa će mlade rukometašice i rukometaši svoje umijeće na terenima Sport centra Međugorje pokazati 22. i 23. kolovoza.

Inače, na 15. memorijalnom turniru Stanko Sivrić natjecat će se dječaci i djevojčice podijeljeni u po tri starosne kategorije (2004., 2006. i 2008. godište) te će završnog dana turnira u svim kategorijama biti dodijeljene medalje na prigodnoj svečanosti koja će se održati na terenu Sportskog centra Krstine.

Memorijal je i ove godine podržan od strane sponzora a to su: Općina Čitluk, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije, Turistička zajednica HNŽ, Župa sv. Jakova Apostola – Međugorje, Caffe bar Scudetto Međugorje, Andrea&Giovanni Međugorje, Premier sportska kladionica, Javno poduzeće Broćanac d.o.o. Čitluk, Sport centar Međugorje, Mjesna zajednica Međugorje, Mjesna zajednica Bijakovići, Calamus staklo Mostar, Stolarija Brekalo Ljubuški i Hercegovačka pivovara, dok su prijatelji turnira: MI rent a car, Global Tours Međugorje, Sportilus, snack bar School i mesna industrija Karliko.

WordPress Video Lightbox