Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Sutra 11. susret osoba s duhovnim zvanjem s područja Brotnja

Jedanaesti susret osoba s duhovnim zvanjem podrijetlom iz Brotnja održat će se sutra, 23. srpnja 2019. godine u Kruševu. Susret će se održati u crkvi i prostorijama župe sv. Ilije Proroka – Kruševo. Uz razgovore o dosadašnjim susretima na okupljanju će biti prezentirano izvješće o aktualnostima od posljednjeg susreta, a osobe s duhovnim zvanjem s područja Broćanskog dekanata zajednički će slaviti sv. Misu u 11.30 sati.

Jubilarno 10. okupljanje osoba s duhovnim zvanjem podrijetlom iz Brotnja održano je prošle godine u Čitluk. Kroz proteklih deset godina svećenici, redovnici, redovnice, bogoslovi i sjemeništarci rodom s područja Brotnja svoje su susrete organizirali u šest župnih središta (Gradnići, Čitluk, Kruševo, Čerin, Međugorje i Gradina) i samostanu časnih sestara u Miletini, o čemu je napisana knjiga „DUHOVNA ZVANJA iz dekanata Brotnjo“.

Spomenuta knjiga tiskana je u nakladi Broćanskog dekanata i bit će predstavljana na ovogodišnjem susretu.

O organizaciji susreta brigu vodi Organizacijski odbor kojeg čine: fra Ivan Ševo, don Ljubo Planinić, č. s. Kristina Barbarić, č. s. Korona Cigić, fra Perica Ostojić, don Josip Čule i s. Anđela Pervan.

WordPress Video Lightbox