Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Slavlje Brotnja u ogledu sa Stocem

U Čitluku je danas odigrana utakmica 14. kola Druge lige NS FBiH – skupina Jug između HNK Brotnjo i HNK Stolac, a pobjedu je slavila domaća momčad rezultatom 3:1.
Nogometaši Brotnja današnju su pobjedu ostvarili uz pogotke Ivana Prskala, Branimira Planinića i Arsima Gašija, dok je strijelac za poraženi Stolac bio Josip Marić.

Nakon prvog poluvremena bez pogodaka, Brotnjo je u 55. minuti povelo, a strijelac je bio Ivan Prskalo. Sedam minuta kasnije Josip Marić postigao je pogodak za izjednačenje, dok su u preostalom dijelu utakmice pogotke postigli Branimir Planinić i Arsim Gaši. Planinić se pokazao kao pravi džoker s klupe jer je pogodak postigao odmah nakon ulaska u 71. minuti, a gostujuću mrežu za konačnih 3:1 u 82. minuti pogodio je Gaši.

Zbog lošeg vremena HNK Brotnjo nije u prošlom kolu odigrao gostujuću utakmicu u Grudama, a u sljedećem kolu ide na gostovanje u Jablanicu, kod momčadi Turbine.

HNK Brotnjo: Džidić, Mijatović, Soldo, M. Milićević, Krtalić, P. Milićević, Ćorić, Juričić, Ljubić, Gaši, Prskalo. Još su nastupili: Lesko, Šunjić, Planinić i Vrlić.

HNK Stolac: Obradović, Ljoljić, Škrba, Raguž, Stanković, Akrapović, Previšić, Babić, Perić, Rokić, Marić. Još su nastupili: Lukić, Prkačin, I.K. Marić, Stanković i L. Marić.

 

WordPress Video Lightbox